Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in aşkından ilk kare!

Hande Erçel Kerem Bürsin
Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in aşkından ilk kare!

Hande Erçel ile Kerem Bürsin aşkı sonunda belgelendi. Maldivler'e tatile giden ikili, havalimanında hayranları tarafından el ele görüntülendi. Çiftin fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı

Yer aldıkları dizinin ilk bölümünden itibaren bir birlerine yakıştırılan ve sürekli aşk yaşadıkları yönünde haberler çıkan Hande Erçel ile Kerem Bürsin aşkı gerçek oldu.

Dizilerinin sezon finali yapmasıyla birlikte soluğu Maldivler'de alan Kerem Bürsin ile Hande Erçel ardı ardına yaptıkları paylaşımlarla aşk iddialarını alevlendirdi. 

"GÜZEL BİR KADINLA, GÜZEL BİR MANZARA"

Basına yansıyan haberlerin ardından tatillerinden kesitleri paylaşan çiftten Bürsin, yayınladığı son fotoğrafla adeta aşk itirafında bulunmuştu. Ünlü oyuncu, Erçel'in fotoğrafını "Güzel bir yerde, güzel bir kadınla, güzel bir manzara..." notuyla yayınlamıştı.

EL ELE YAKALANDILAR

Magazin gündemine düşen son dakika haberine göre sevilen oyuncular Hande Erçel ile Kerem Bürsin aşkından ilk kare geldi.

Erçel ve Bürsin, Türkiye'ye dönerken havalimanında yine hayranları tarafından el ele görüntülendi. İşte Hande ile Kerem aşkının kanıtı...

Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in aşkından ilk kare! - Resim : 1

Kaynak: Haber Global TV