Hande Erçel ile Hakan Sabancı'dan yeni poz

Hande Erçel Magazin Haberleri
Hande Erçel ile Hakan Sabancı'dan yeni poz

Son dönemin popüler çiftlerinden Hande Erçel ile Hakan Sabancı çiftinden yeni poz geldi. Bir mekanda yemek yiyen ünlü çift Hande Erçel ile Hakan Sabancı o anları sosyal medyadan paylaştı. Ünlü çiftin paylaşımına beğeni yağdı.

Şimdilerde Burak Deniz ile başrollerini paylaştığı Bambaşka Biri dizisiyle izleyici karşısına çıkan Hande Erçel paylaşımları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Güzelliğiyle kendisine hayran bırakan Hande Erçel ile Hakan Sabancı ilişkisi tam gaz devam ediyor.

HANDE ERÇEL İLE HAKAN SABANCI'DAN YENİ PAYLAŞIM GELDİ

Hakan Sabancı ile ilişkisini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Bambaşka Biri'nin Leyla'sı Hande Erçel'den yeni paylaşım geldi. Sevgilisi ile yemek yediği mekandan bir kareyi yayınlayan Erçel, takipçilerinden büyük ilgi gördü.

İşte Hande Erçel ile Hakan Sabancı'nın o pozu;

Hande Erçel ile Hakan Sabancı'dan yeni poz - Resim : 1

ŞEYMA SUBAŞI'NDAN SONRA HANDE ERÇEL DE BAŞLADI...

Hande Erçel'in Instagram hesabında 31 milyon takipçisi bulunuyor. Gözlerden uzak bir yaşam sürmeyi tercih eden Erçel de Şeyma Subaşı gibi sosyal medya hesabı hakkında yeni bir karar aldı. Abonelik sistemine geçecek olan Erçel, takipçilerine özel paylaşımlarda bulunacak.
Hande Erçel'in özel paylaşımlarını görmek isteyenlerin aylık 32.99 TL ödeme yapması gerekecek.
Daha önce bu uygulamayı kullanan Şeyma Subaşı'nın abonelik ücreti en başta 69.99 TL olmuştu. Subaşı daha sonra bu ücreti 119.99 TL'ye kadar çıkarmıştı.

REKLAMDAN KAZANDIĞI ÜCRET DUDAK UÇUKLATTI

Hande Erçel sekiz sezondur iş birliği yaptığı tekstil markasıyla çalışmaya devam ediyor.
Markanın yeni koleksiyonu ile poz veren oyuncu her sene yenilediği anlaşmasına 2023 için 8 milyon liraya imza atmıştı.

Gazeteci Müge Dağıstanlı'nın haberine göre de Erçel sosyal medya reklam paylaşımlarından tam tamına 350 bin TL kazanıyordu.

Kaynak: Haber Global TV