Şeyma Subaşı'ndan sonra Hande Erçel de başladı... İşte sosyal medya abonelik ücreti

Hande Erçel Sosyal Medya Şeyma Subaşı
Şeyma Subaşı'ndan sonra Hande Erçel de başladı... İşte sosyal medya abonelik ücreti

Ünlü oyuncu Hande Erçel de Şeyma Subaşı gibi sosyal medyadaki paylaşımlarını paraya çevirdi. Instagram'da abonelik başlatan Hande Erçel takipçilerine özel paylaşımlar yapmaya başlayacak. Ünlü oyuncunun abonelik ücreti ortaya çıktı.

Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla sıkça gündeme gelen güzel oyuncu Hande Erçel, şimdilerde Bambaşka Biri dizisindeki performansı ile adından söz ettiriyor. Güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan Hande Erçel'in Instagram hesabında 31 milyon takipçisi bulunuyor.

Gözlerden uzak bir yaşam sürmeyi tercih eden Erçel de Şeyma Subaşı gibi sosyal medya hesabı hakkında yeni bir karar aldı. Abonelik sistemine geçecek olan Erçel, takipçilerine özel paylaşımlarda bulunacak.

Hande Erçel'in özel paylaşımlarını görmek isteyenlerin aylık 32.99 TL ödeme yapması gerekecek.

Daha önce bu uygulamayı kullanan Şeyma Subaşı'nın abonelik ücreti en başta 69.99 TL olmuştu. Subaşı daha sonra bu ücreti 119.99 TL'ye kadar çıkarmıştı.

Şeyma Subaşı'ndan sonra Hande Erçel de başladı... İşte sosyal medya abonelik ücreti - Resim : 1

REKLAMDAN KAZANDIĞI ÜCRET DUDAK UÇUKLATTI

Hande Erçel sekiz sezondur iş birliği yaptığı tekstil markasıyla çalışmaya devam ediyor.

Markanın yeni koleksiyonu ile poz veren oyuncu her sene yenilediği anlaşmasına 2023 için 8 milyon liraya imza atmıştı.

Gazeteci Müge Dağıstanlı'nın haberine göre de Erçel sosyal medya reklam paylaşımlarından tam tamına 350 bin TL kazanıyordu.

Şeyma Subaşı'ndan sonra Hande Erçel de başladı... İşte sosyal medya abonelik ücreti - Resim : 2

HANDE ERÇEL'E YÖNETMENİNDEN DESTEK

Ünlü oyuncu Hande Erçel, yeni sezonda yayınlanmaya başlayan "Bambaşka Biri" adlı dizide rol alıyor.

Dizide "Savcı Leyla" rolüne hayat veren Hande Erçel’in oyunculuğuyla ilgili sosyal medyada çok sayıda eleştiri yapıldı. Oyunculuğunun başarısız olduğu yönünde yorumlar yapılan Erçel'e, dizinin yönetmeni Neslihan Yeşilyurt'tan destek geldi. Yeşilyurt, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Erçel’in performansını övdü.

Yeşilyurt, “Bambaşka Biri setinden bir kare. Seninle beraber bir hikayenin peşine takılmak, savaşmak muhteşem zevkli" mesajını yazdı.

 

 

 

Kaynak: Haber Global TV