Ünlü psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'dan Türk dizi tarihinde bir ilk

Masumlar Apartmanı Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir Kırmızı Oda Camdaki Kız
Ünlü psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'dan Türk dizi tarihinde bir ilk

Ünlü psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu'nun kaleminden çıkıp ekrana uyarlanan eserler sezona damga vurdu. Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda, Doğduğun Ev Kaderindir'den sonra Budayıcıoğlu, bu akşam bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

Çok okunan ve diziye dönüşüp reyting rekorları kıran kitapların yazarı psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu, Masumlar Apartmanı, Doğduğun Ev Kaderindir ve Kırmızı Oda'dan sonra aynı isimli romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisiyle adından söz ettiriyor. 

Ünlü psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'dan Türk dizi tarihinde bir ilk - Resim : 1

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu köşe yazısında, Gülseren Budayıcıoğlu'nun Türk dizi tarihindeki bu başarısına dikkat çekti. Eyüboğlu, "Budayıcıoğlu’nun ‘Doğduğun Ev Kaderindir’, ‘Masumlar Apartmanı’ ve ‘Kırmızı Oda’dan sonra ‘Camdaki Kız’la dördüncü eseri aynı sezonda ekranlarda... Hafızam beni yanıltmıyorsa bir ilk bu.

Ünlü psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'dan Türk dizi tarihinde bir ilk - Resim : 2

Budayıcıoğlu’nun kitaplarından yapılan üç dizi gibi ‘Camdaki Kız’ da iyi bir reyting alırsa, ünlü psikiyatrist, kırılması güç bir rekora imza atmış olacak" ifadelerini kullandı. 

CAMDAKİ KIZ'I ANLATTI

Gülseren Budayıcıoğlu romanın içeriğinde ve Nalan karakterinin bilinmeyenlerini Kanal D Haber'e anlattı. Gerçek bir öykü olan ‘Camdaki Kız’ın Nalan’ını anlatan Budayıcıoğlu şunları söyledi:

“Gerçek hayatta da Nalan, tam bir masal prensesi gibiydi. Sanki cam bir fanusa yetiştirilmişti. Yaşadığı onca acıyı, annesinden gördüğü onca zulmü doğal kabul ediyordu, çünkü başka türlüsünü görmemişti. Sanırım hepimiz çok seveceğiz Nalan karakterini...”

Ünlü psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'dan Türk dizi tarihinde bir ilk - Resim : 3

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNİN KONUSU 

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri olan Koroğlu şirketinde mimar olarak çalışırken kendisini birden Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, karanlığa gömülecektir.

Ünlü psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'dan Türk dizi tarihinde bir ilk - Resim : 4

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Burcu Biricik’in Nalan karakterini canlandırdığı Camdaki Kız’ın oyuncu kadrosunda; Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek yer alıyor. Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu’nun kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Nadim Güç oturuyor.

Kaynak: Haber Global TV

Gülseren Budayıcıoğlu Masumlar Apartmanı Kırmızı Oda Camdaki Kız Doğduğun Ev Kaderindir dizi haberleri TRT 1 dizileri kanal d dizileri TV 8 dizileri