FOX'un sevilen dizisinden hayranlarına kötü haber! Yayın akışından kaldırıldı...

Kanunsuz Topraklar Dizi Haberleri
FOX'un sevilen dizisinden hayranlarına kötü haber! Yayın akışından kaldırıldı...

Esra Bilgiç ile Uğur Güneş’in başrollerde yer aldığı Kanunsuz Topraklar dizisi, ilk 6 bölüm sonrası reytingleri beklentinin altında kalınca, FOX TV harekete geçti. Geçtiğimiz günlerde yönetmen değişikliğine giden diziyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Gold Film’in FOX için çektiği Kanunsuz Topraklar dizisinde önemli bir değişiklik olmuş ve kurucu yönetmen Faruk Teber veda etmişti.

Kısa süre içinde Teber'in koltuğuna Cevdet Mercan'ın oturduğu belli oldu. 

FOX'un sevilen dizisinden hayranlarına kötü haber! Yayın akışından kaldırıldı... - Resim : 1

KANUNSUZ TOPRAKLAR’IN YERİNE ELBET BİR GÜN GELDİ

Reyting listelerinde beklenen başarıyı gösteremeyen dizi için FOX TV harekete geçti. Kanunsuz Topraklar iddiasını devam ettirebilmek için ekranlara kısa süre ara verdi. 10 Kasım'da yeni bölümü yayınlanması beklenen dizi, FOX TV'nin yayın akışında yer almıyor. 

FOX'un sevilen dizisinden hayranlarına kötü haber! Yayın akışından kaldırıldı... - Resim : 2

10 Kasım Çarşamba günü Fox TV’nin yayın akışında saat 20.30’da Elbet Bir Gün dizisinin ilk bölümünün yayınlanacağı belirtiliyor. Yani Kanunsuz Topraklar ara verdi.

FOX'un sevilen dizisinden hayranlarına kötü haber! Yayın akışından kaldırıldı... - Resim : 3

KANUNSUZ TOPRAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kalp krizi geçiren babasının durumunu merak eden Gülfem konağa geri döner. Fakat Malik Bey kızlarına bir veda mektubu yazıp gitmiştir. Gülfem onu annesinin mezarı başında intihar etmek üzere bulur ve kurtarır. Babası kendine gelene kadar konakta kalması ve Ali Gelik’i oyalaması gerekmektedir. Bu durum Davut’un hoşuna gitmese de Gülfem için kabul etmek zorunda kalır. Oysa o da Gülfem’den hükümet için çalıştığını saklamaktadır.

Silahların peşine düşerek gece gizlice Ali’nin evine girer ve bir sandık tüfek bulur. Malik Bey ise kızını ve kendini Ali’nin zorbalıklarından kurtarmak için onun Bolu’daki annesini getirmeye karar verir. Bu esnada Ali’nin tacizlerinden bunalan Gülfem çareyi Zarife’lerin köy evinde saklanmakta bulur. Artık tek umudu Ali’nin onu burada bulamamasıdır…

Kaynak: Haber Global TV

dizi haberleri Kanunsuz Topraklar