Yeni dizisi sete çıkmaya hazırlanıyor! Hazal Kaya'nın ikinci partneri belli oldu

Yeni dizisi sete çıkmaya hazırlanıyor! Hazal Kaya'nın ikinci partneri belli oldu

Fox TV'nin iddialı yapımları arasında gösterilen dizisi İmkansız'ın kadrosu şekillenmeye başladı. Buğra Gülsoy ve Hazal Kaya'nın başrolleri paylaşacağı diziye Mehmet Ozan Dolunay da dahil oldu.

Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy'un başrolünü paylaşacağı 'İmkansız' dizisinin kadrosu şekillenmeye başladı. 

Snob Magazin’in haberine göre, FOX'ta ekrana gelecek projeye, 'Zalim İstanbul' dizisiyle yıldızı parlayan Mehmet Ozan Dolunay dahil oldu. Son dönemde oynadığı dizilerle adından söz ettiren Dolunay, yapımın ana kadrosunda yer alıyor.

Yeni dizisi sete çıkmaya hazırlanıyor! Hazal Kaya'nın ikinci partneri belli oldu - Resim : 1

Önümüzdeki günlerde çekimleri başlayacak dizi için oyuncular, geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek, tanıştı. Pelinay Yiğit'le sevgili olan Dolunay, yaz aylarını sevgilisiyle Çeşme'de geçirmişti.  

İMKANSIZ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Bir yandan eşinin ölümcül hastalığı ile mücadele ederken diğer yandan yoksulluk ve kaosa mahkum edilmiş insanlar ile ilgilenen bir adama, yakın bir arkadaşından teklif gelecektir. Teklifi ilk red etsede içeriğini görünce kabul edecektir. Hazırlıklara başlayan adam bir gurup mühendis ve potanikçi ile birlikte uzaya doğru hareket eder. Marsa ulaşan adam arkadaşının kayıp olduğunu öğrenecektir. Esrarengiz ölümler tuhaf olaylar ile karşı karşıya kalan adam arkadaşını aramaya başlar ve hikaye bu şekilde devam eder.

Yeni dizisi sete çıkmaya hazırlanıyor! Hazal Kaya'nın ikinci partneri belli oldu - Resim : 2

MEHMET OZAN DOLUNAY KİMDİR?

Ozan Dolunay, 17 Ocak 1991 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Enka Lisesi ve Cleveland Highs High School'dan mezun oldu. Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü okurken bir yandan da Craft Oyunculuk Atölyesi'nde İpek Bilgin, Çağ Çalışkur ve Bahar Kerimoğlu gibi isimlerden oyunculuk eğitimi aldı.2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile oyunculuk kariyerine adım atmıştır.Ozan Dolunay, 1.79 metre boyunda, 76 kilo ve Kova burcudur.

dizi dizi haberleri Fox TV FOX TV dizileri Hazal Kaya Buğra Gülsoy