Şafak Sezer'den Miralem Pjanic'e: 'Hafta sonu bizim eve gel şartları görüşelim'

Beşiktaş
Şafak Sezer'den Miralem Pjanic'e: 'Hafta sonu bizim eve gel şartları görüşelim'

Beşiltaş'ın yeni transferi Miralem Pjanic, Serdar Ortaç ve Şafak Sezer'in sosyal medyada yaptıkları canlı yayınında "Beni de Kolpaçino'da oynatsana Şafak abi" yorumunu yapmış ve gündem olmuştu. Şafak Sezer, ünlü futbolcunun Beşiktaş'a transferi sonrası çağrı yaptı.

Beşiktaş'ın yeni transferi dünyaca ünlü yıldız Miralem Pjanic’in Instagram üzerinden yaptığı yorumlar daha önce gündem olmuştu.

Ünlü futbolcu resmi hesabı üzerinden şarkıcı Zeynep Bastık'ın, ardından da ünlü rapçiler Khontkar ve Sansar Salvo'nun yaptığı canlı yayınlara katılıp yorumlar yapmıştı. 

"BENİ DE KOLPAÇİNO'DA OYNATSANA ŞAFAK ABİ"

Karantina döneminde sosyal medya hesabından canlı yayınlar yapan Serdar Ortaç ile Şafak Sezer, Koplaçino filmi hakkında konuşurken Bosna Hersekli yıldız futbolcu, "Beni de Kolpaçino'da oynatsana Şafak abi" yorumunda bulunmuştu. 

Şafak Sezer'den Miralem Pjanic'e: 'Hafta sonu bizim eve gel şartları görüşelim' - Resim : 1

Pjanic daha sonra filmden aldığı görüntü üzerine, bir repliğe atıf yaparak, “Hedef ben miyim Tayfun" yazmıştı.

Kolpaçino filmlerinin oyuncusu ve senaristi Şafak Sezer ise bu yorumlar sonrası Pjanic'in yorum yaptığı bir fotoğrafı paylaşarak, "Ya babacım iyisin hoşsun da ama her yerden çıkıyorsun ya" ifadelerini kullanmıştı.

"HEDEF BENMİŞİM"

Bosna Hersek'in Tuzla şehrinde doğan ve birçok Türk arkadaşı bulunan Miralem Pjanic'in dün sürpriz şekilde Beşiktaş'a transfer olması sonrasında önceki yorumları tekrar gündeme gelmiş hatta siyah-beyazlı ekip transferi yine Kolpaçino filminde repliğe atıfta bulunarak 'Hedef benmişim' hashtagi ile duyurmuştu. 

ŞAFAK SEZER: "HAFTA SONU BİZİM EVE GEL ŞARTLARI GÖRÜŞELİM"

Bu yaşananlar sonrası Şafak Sezer bugün Pjanic'e bir çağrı yaptı. Sezer, sosyal medya üzerinden Beşiktaş'ı etiketleyerek, 'İspanya uzaktı, artık olur. Hafta sonu bizim eve gel şartları görüşelim' mesajını paylaştı. Pjanic'in bu mesajı nasıl yanıt vereceği ise merak konusu oldu.

Şafak Sezer'den Miralem Pjanic'e: 'Hafta sonu bizim eve gel şartları görüşelim' - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Şafak Sezer Miralem Pjanic Serdar Ortaç magazin haberleri