Exatlon Challenge yarışmacısı Hayrettin kimdir? Hayrettin kaç yaşında ve nereli?

Exatlon Challenge Hayrettin
Exatlon Challenge yarışmacısı Hayrettin kimdir? Hayrettin kaç yaşında ve nereli?

18 kişilik Exatlon Challenge yarışmacıları arasında isminin açıklanmasıyla sevenlerini heyecanlandıran Hayrettin, önümüzdeki 3 hafta Dominik'te çekimlerde olacak. Peki Hayrettin hakkında ne biliyoruz? İşte Hayrettin'in hayatına dair detaylar...

Türkiye'de dijital mecrada yayınlanacak olan ve dünyanın birçok ülkesinde ekranlara gelen Exatlon Challenge'ın yarışmacıları açıklandı. Ünlü isim Hayrettin'de 18 kişilik yarışmacı listesine adını yazdırdı. Peki Hayrettin kimdir? Hayrettin aslen nereli? İşte Hayrettin'in hayatına dair merak edilenler... 

HAYRETTİN KİMDİR?

1 Ocak 1984 yılında İstanbul Bakırköy'de dünyaya gelen Hayrettin; oyuncu, sunucu ve aynı zamanda komedyendir. Eğitim hayatına Ahmet Hamdi Tanpınar İlköğretim Okulu'nda başlayan Hayrettin, Yahya Kemal Beyatlı Lisesi'ni bitirdi. Hayrettin liseden sonra 2004 yılında Kadir Has Üniversitesi Reklamcılık Bölümü'nde öğrenimini sürdürdü. Hayrettin'in uzun ismi ise Hayrettin Onur Karaoğuz'dur.

Exatlon Challenge yarışmacısı Hayrettin kimdir? Hayrettin kaç yaşında ve nereli? - Resim : 1

Hayrettin, Üniversite okuduğu yıllarda arkadaşlarıyla birlikte oluşturduğu ekiple beraber videolar çekip sosyal medyada yayınlamaya başladılar. Hayrettin okul hayatının sonlarına doğru işleri büyütüp stand-up gösterileri yaptı. Dönemin meşhur filmi 'Issız Adam'a karşı 'Kızsız Adam' videosu çeken Hayrettin bu video ile sosyal medyayı salladı. Reklam filmlerinde de yer alan Hayrettin, Rasim Öztekin, Işın Karaca, Neco ve Hande Subaşı gibi isimlerin de yer aldığı "Gelecekten Bir Gün" adlı sinema filminde başrol oyuncusu olarak görev aldı. Hayrettin bu filmden sonra özel bir televizyon kanalında 2 yıl "Hayrettin" ismiyle komedi programı hazırladı.

Hayrettin bununla birlikte 2010 yılında 100'ü aşkın üniversitede öğrencilerle buluştu ve tek kişilik gösterisini sundu.

Hayrettin, 2013 yılında ise Los Angeles YouTube stüdyolarında çalışmalar yapmak ve oradaki meslektaşlarını incelemek için Amerika'nın Los Angeles şehrinde yaşamaya başladı. Burada Hayrettin İngiliz asıllı youtuber Sam Pepper ile başarılı videolara imza attı. Amerika'daki süre zarfında birçok başarılı videoya imza atan Hayrettin, 2014 Mayıs ayında Türkiye'ye döndü.

Exatlon Challenge yarışmacısı Hayrettin kimdir? Hayrettin kaç yaşında ve nereli? - Resim : 2

HAYRETTİN'İN TİYATRO SERÜVENİ

Hayrettin, üniversite hayatına başlamasıyla üniversitenin tiyatro kulübünde arkadaşlarıyla beraber tiyatro çalışmalarında bulundu. Birçok tiyatro oyununda oyanayan Hayrettin, 2004-2009 yılllarında Dario Fo'nun Klakson Borazan ve Bırtlar adlı oyununda "komiser" karakterini canlandırdı. Ardından Alfred Jerry'nin "Kral Übü" adlı oyununda başrol oynadı. 2009 senesinde arkadaşlarıyla sahneye koydukları absurd-komedi tarzı "Kral Übü" oyunu ile en iyi reji, en iyi kadın oyuncu ve en iyi erkek oyuncu ödülünü almışlardır. Hayrettin bu oyunda "Kral Übü" karakteri ile İstanbul Belediyesi Kültür A.Ş tarafından en iyi erkek oyuncu ödülüne layık görüldü.

Exatlon Challenge yarışmacısı Hayrettin kimdir? Hayrettin kaç yaşında ve nereli? - Resim : 3

GÖREV ALDIĞI FİLMLER

Gelecekten Bir Gün (2009)

Kızsız Adam (2009)

Vezir Parmağı (2017)

İlk Öpücük (2017)

HAYRETTİN'İN YOUTUBE KARİYERİ

19 Şubat 2006 tarihinde Youtube'a katılan Hayrettin'in 1 milyonu aşkın takipçisi bulunmaktadır. Youtube'ta eğlence içerikleri üreten Hayrettin'in görüntülenme sayısı ise 300 milyonu aşmış durumda. Daha önce TV geçmişi de bulunan Hayrettin'i Instagram'da 648 bin kişi takip ediyor ve Hayrettin gönderi başına ortalama 50 bin beğeni alıyor.

Exatlon Challenge yarışmacısı Hayrettin kimdir? Hayrettin kaç yaşında ve nereli? - Resim : 4

Hayrettin