Erkan Petekkaya'nın Acun Ilıcalı isyanı

Acun Ilıcalı Kırmızı Oda Magazin Haberleri
Erkan Petekkaya'nın Acun Ilıcalı isyanı

TV8'de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinden sürpriz bir şekilde ayrılan Erkan Petekkaya, Acun Ilıcalı'nın kendisini kovduğu iddialarına sert tepki gösterdi.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8’de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde Sadi karakterini canlandıran daha sonra ise diziyle yollarını ayıran Erkan Petekkaya, sosyal medyada gördüğü bir paylaşıma ateş püskürdü. 

"KOVULMADIM!"

Söz konusu paylaşımı kendi sosyal medya hesabından paylaşan Erkan Petekkaya fotoğrafın altına, "Ben hiçbir yerden kovulmadım!” diyerek tepki gösterdi.

Erkan Petekkaya'nın Acun Ilıcalı isyanı - Resim : 1

NE OLMUŞTU?

Erkan Petekkaya, TV8'de yayınlanan bir müzik ödül töreninde 'En İyi Çıkış' ödülü Peşimde şarkısıyla Kerimcan Durmaz'a verilmesinin ardından sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda sert ifadeler kullanmıştı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Erkan Petekkaya,"Utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan. Acun Efendi yuh" ifadelerini kullanmıştı. 

Erkan Petekkaya'nın Acun Ilıcalı isyanı - Resim : 2

ACUN ILICALI SERT TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Acun Ilıcalı ise, Survivor 2021'de ada konseyinde yaptığı konuşmada isim vermeden Erkan Petekkaya'yı eleştirmişti. Ilıcalı, "İki gün evvel bizde dizi yapan adam bana küfretti" ifadelerini kullanmıştı.

Erkan Petekkaya'nın Acun Ilıcalı isyanı - Resim : 3

Bu gelişmelerin ardından ise Kırmızı Oda'daki Sadi karakterinin diziye veda ettiği ortaya çıktı. Kırmızı Oda'nın sezon finali fragmanında Sadi'nin görüntüleri de yer almamıştı. 

Kaynak: Haber Global TV

Erkan Petekkaya Acun Ilıcalı magazin haberleri sosyal medya Acun Ilıcalı instagram