Erdal Özyağcılar'dan açıklama: Yasak Elma dizisinin 4. sezonu olacak mı?

Yasak Elma Dizi Haberleri
Erdal Özyağcılar'dan açıklama: Yasak Elma dizisinin 4. sezonu olacak mı?

Sevilen dizi Yasak Elma'ya Hasan Ali Kuyucu rolüyle 3. sezonda dahil olan usta oyuncu Erdal Özyağcılar, dizi hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Ünlü oyuncu Talat Bulut'un Yasak Elma dizisinden ayrılmasının ardından 3. sezonda diziye dahil olan usta oyuncu Erdal Özyağcılar, Etiler'de Magazin Hattı kameralarına takıldı. 

"AŞI YAPTIRDIM RAHATLADIM"

Geçtiğimiz hafta koronavirüs aşısı olan 73 yaşındaki oyuncu, "Aşı yaptırdım, rahatladım" dedi. Aşının herhangi bir yan etkisini yaşamadığını dile getiren Özyağcılar, aşı olduktan hemen sonra sete gidip çalıştığını söyledi.

EDA ECE, YASAK ELMA'NIN SENARYOSUNU İFŞA ETMİŞTİ...

“Yasak Elma” dizisinin Yıldız’ı Eda Ece, setten senaryo sayfasını paylaşmış, görüntüyü büyüten fanlar Özyağcılar’ın hayat verdiği Hasan Ali ile Nesrin Cavadzade’nin canlandırdığı Şahika’nın evlendiğini öğrenmişti. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu olay ile ilgili Özyağcılar, "O konu hakkında hiçbir şey söyleyemem. Sayfanın senaryosu biz sete çıkana kadar kaç defa değişiyor. Onlara kafanızı takmayın, pat diye olmuyor bu işler" dedi.

Erdal Özyağcılar, önümüzdeki hafta “Yasak Elma”nın 100. bölümünün çekileceğini hatırlattı ve dizinin Talat Bulut başta olmak üzere eski oyuncularına selam gönderdi. Usta oyuncu “Yasak Elma”nın 4. sezonunun çekilip çekilmeyeceği konusundaki soruya da yanıt verdi.

Özyağcılar, 4. sezon hakkında bilgisi olmadığını, bu konuda dizi yapımcısı Fatih Aksoy'un açıklama yapması gerektiğini belirtti. 

Kaynak: Haber Global TV

Yasak Elma dizisi dizi haberleri Erdal Özyağcılar