Erdal Özyağcılar koronavirüs aşısı oldu

koronavirüs

73 yaşındaki usta oyuncu Erdal Özyağcılar, önceki gün özel bir hastanede koronavirüs aşısı oldu.

Öncelikli grupta bulunan 73 yaşındaki Erdal Özyağcılar, önceki gün koronavirüs aşısı oldu. Özyağcılar, aşı olurken çekilen videosunu Instagram hesabından "Ben de oldum, siz de olun. Hiç acımıyor valla" sözleriyle paylaştı.

ERDAL ÖZYAĞCILAR KİMDİR?

Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Erdal Özyağcılar, 1948 yılında Bursa İznik’te dünyaya gelmiştir. Uzun yıllar İstanbul Şehir Tiyatrolarında sahnelenen çok sayıda oyunda rol alan Erdal Özyağcılar bu kurumdan emekli olmuştur. Tiyatronun yanı sıra pek çok sinema ve televizyon filminde rol alan ve seslendirme çalışmaları yapan Erdal Özyağcılar, Bizimkiler ve Elveda Rumeli dizileri ile geniş kitlelerce tanınmış ve sevilmiştir.

1966 yılında rol aldığı Ölüm Tarlası filmiyle sinema dünyasıyla tanışmış ve ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Kendisi gibi tiyatro sanatçısı olan Güzin Özyağcılar ile 1972 yılında evlenen oyuncunun bu evlilikten Emrah ve Zeynep adında iki çocuğu vardır. Şimdilerde TRT 1 ekranlarında yayınlanmakta olan Şampiyon dizisinde Yaman karakterine hayat veren Erdal Özyağcılar, 1.75 metre boyunda ve 76 kilodur.

1966’dan beri birçok sinema filminde ve dizide rol alan Erdal Özyağcılar, şu sıralar FOX TV’de yayınlanan Yasak Elma’da oynuyor. 

Kaynak: Haber Global TV

koronavirüs Erdal Özyağcılar magazin haberleri