Yasak Elma dizisinde bir ayrılık daha!

Yasak Elma Dizi Haberleri
Yasak Elma dizisinde bir ayrılık daha!

FOX TV'nin entrikalı dizisi Yasak Elma'nın oyuncu kadrosunda değişiklik yaşanmaya devam ediyor. Daha önce Talat Bulut'un veda ettiği diziden Can Nergis de ayrılacak.

FOX TV'de her pazartesi saat 20.00'de ekrana gelen Yasak Elma dizisinde değişim rüzgarları esmeye devam ediyor. Başrollerini Şevval Sam, Eda Ece ve Nesrin Cavadzade'nin paylaştığı diziye Talat Bulut veda etmiş, ünlü oyuncular Berk Oktay, Erdal Özyağcılar, Nilperi Şahinkaya ve Gülenay Kalkan da katılmıştı.

Kadrosu yenilenen Yasak Elma dizisinden bir ayrılık haberi daha geldi. Yasak Elma’da Mert karakterini canlandıran Can Nergis, diziden önümüzdeki bölümlerde ayrılacak. 

Yasak Elma dizisinde bir ayrılık daha! - Resim : 1

Dizide Mert karakteri, Gökhan Alkan’ın oynadığı Kerim’in üniversitede sınıf arkadaşı ve ortağıydı.

Yasak Elma dizisinde bir ayrılık daha! - Resim : 2

Birlikte bazı işler çevirdikten sonra, oynadığı bir oyunla suçları Kerim’e yıkıp onu cezaevine göndermişti. Daha sonra planlarına devam eden Mert, Zehra ile evlenmişti.

YASAK ELMA 98. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şahika’nın ortadan kaybolması Ender’i şüphelendirir. Ender, Şahika’nın öldürüldüğünü düşünerek Hasan Ali’yi suçlar. Hasan Ali ise yaptıklarının gizli kalması için tüm gücünü kullanacaktır. Ender, herkese Hasan Ali’nin bir katil olduğunu ispat etmeye çalışır.

Kaynak: Haber Global TV

Yasak Elma dizisi Can Nergis dizi haberleri