Ebru Şahin ile Cedi Osman'dan müjde! Düğün tarihi belli oldu

Ebru Şahin ile Cedi Osman'dan müjde! Düğün tarihi belli oldu

Geçtiğimiz yaz aylarında aşk yaşadıkları ortaya çıkan Ebru Şahin ile Cedi Osman'ın evlilik planları yaptığı iddia edildi. İşte ünlü çiftin hayranlarının merakla beklediği nikah tarihi...

Geçtiğimiz haftalarda final yapan Hercai dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran Ebru Şahin ile dünyaca ünlü basketbolcu Cedi Osman'ın doludizgin aşk yaşıyor. 

Ebru Şahin ile Cedi Osman'dan müjde! Düğün tarihi belli oldu - Resim : 1

Yaklaşık bir yıldır birlikte olan ünlü çiftin evlilik planları yapmaya başladığı konuşuluyor.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Şu sıralar Maldivler'de tatil yapan aşıkların 25 Haziran'da Çeşme'de nişanlanmayı planladığı öne sürüldü. 

Düğünü önümüzdeki seneye bırakmaya karar veren ünlü çiftin, Eylül 2022 tarihinde nikah masasına oturacağı iddia edildi.

Ebru Şahin ile Cedi Osman'dan müjde! Düğün tarihi belli oldu - Resim : 2

"BİR AN ÖNCE EVLENİN"

Cedi Osman'ın annesi Binela Osman'ın, Ebru Şahin'le çok iyi anlaştığı ve oğluna "Bir an önce evlenin. Birbirinizi çok seviyorsunuz. Bekleyecek ne var?" diye baskı yaptığı da öne sürüldü.

Öte yandan Ebru Şahin'in, yaz sonunda ABD'deki sevgilisinin yanında bir süre kalmak istediği için gelen yeni proje tekliflerini değerlendirmediği öğrenildi.

Ebru Şahin ile Cedi Osman'dan müjde! Düğün tarihi belli oldu - Resim : 3

ÇEŞME'DEN EV KİRALADI

26 yaşındaki Cedi Osman, güzel oyuncuyla aşkının da başladığı yer olan Çeşme'den ev kiraladı. Bu yıl pandemi nedeniyle kiraların tavan yaptığı Alaçatı'da havuzlu ve 4 odalı bir villayı sezonluk tutan basketbolcu, bunun için de 350 bin TL'yi peşin verdi.

Yaz aylarının büyük kısmını Ebru Şahin'le Alaçatı'da tatil yaparak geçirmeyi planlayan Cedi Osman'ın aşkına yaptığı bu hamlesi, "Cedi, sürpriziyle Şahin'i uçurdu" yorumları yaptırdı.

Ebru Şahin ile Cedi Osman'dan müjde! Düğün tarihi belli oldu - Resim : 4

"İYİ Kİ DOĞDUN GÜNEŞ IŞIĞIM"

Öte yandan Şahin, nisan ayında 26 yaşına basan sevgilisinin doğum gününü sosyal medya hesabı üzerinden kutlamış ve yayınladığı kareye "Sen yanımdayken her şey kolay. İyi ki doğdun güneş ışığım" notunu düşmüştü.

 CEDİ KAYITSIZ KALMADI

Cedi Osman da Ebru Şahin'in jestine kayıtsız kalmadı. Ünlü basketbolcu, sevgilisine 'Sen benim başıma gelen en güzel şeysin! Mutluluk sebebimsin. Seni çok seviyorum' diye yanıt vermişti.

Ebru Şahin Cedi Osman Hercai dizisi Maldivler