Türkücü Oğuz Yılmaz'ın ailesi isyan etti: Adalet önünde görüşeceğiz!

Türkücü Oğuz Yılmaz'ın ailesi isyan etti: Adalet önünde görüşeceğiz!

Üç gün önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden Oğuz Yılmaz, gözyaşları içerisinde toprağa verilmişti. Ünlü şarkıcının cenazesinde yaşanan bazı olaylar ailesini isyan ettirdi.

Geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden şarkıcı Oğuz Yılmaz'ın defin işlemleri sırasında çekilen görüntüler sosyal medyada büyük bir hızla yayıldı. Yılmaz'ın ailesi bir açıklama yaparak "Acımız dinmeyecek ama elbette bizi alıştıracak, o zaman adalet önünde görüşeceğiz..." dedi.

"Büyük üstad Oğuz Yılmaz vefatından sonra gerek kameralarla, gerekse izinsiz defin işlemleri görüntüleriyle veya iş hayatı ile ilgili konularda, para almak için dijital platformda yaydıkları görüntüleri üzüntüyle izliyoruz. Akabinde gereğinin yapılacağını da size bildirmek istiyoruz. Unutmayın ölüm herkese var. Yaşatmayan da can almayan bir yaratan var. Küçüldükçe alçalıyor ve günah alıyorsunuz. Acımız dinmeyecek ama elbette bizi alıştıracak, o zaman adalet önünde görüşeceğiz..."

Türkücü Oğuz Yılmaz'ın ailesi isyan etti: Adalet önünde görüşeceğiz! - Resim : 1

"BİRBİRİMİZE DOYAMADIK"

Aylin Yılmaz, 3 gün önce kaybettiği 23 yıllık eşini mezarında ziyaret etti. Yılmaz, mezarlıkta çekilen fotoğrafları Instagram sayfasında şu sözlerle paylaştı: 

"Bak yine baş başa kaldık. Seni hiç yalnız bırakmayacağım. Hayatımın en zor günlerinden biriydi. Böyle bir günü yaşayacağımı hiçbir zaman düşünmemiştim. Daha gerçekleştireceğimiz sayısız hayalimiz vardı 23 senedir birbirimize doyamadık. Seninle sonsuzluğa birlikte gitmeye söz vermiştik. Beni orada da bekleyeceğini biliyorum... Yanına geleceğim zamana kadar kalbim hep senin için atacak Canom Aylin Yılmaz."

Türkücü Oğuz Yılmaz'ın ailesi isyan etti: Adalet önünde görüşeceğiz! - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Oğuz Yılmaz Oğuz Yılmaz cenaze aylin yılmaz Oğuz Yılmaz neden öldü