Demet Akbağ'dan Rasim Öztekin'le ilgili açıklama! Ameliyatını bu nedenle ihmal etmiş...

koronavirüs
Demet Akbağ'dan Rasim Öztekin'le ilgili açıklama! Ameliyatını bu nedenle ihmal etmiş...

Ünlü oyuncu Demet Akbağ, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Meslektaşı Rasim Öztekin'in vefatıyla sarsılan oyuncu dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Demet Akbağ önceki gün Nişantaşı’nda tv100 kameralarına takıldı. Oldukça üzgün olduğu görülen Akbağ, “Söylenecek hiçbir şey yok. Çok genç kaybettik Rasim'i. Hepimiz çok üzgünüz” dedi.

“PANDEMİ NEDENİYLE AMELİYATI ERTELEMİŞ…”

Yakın dostunu Rasim Öztekin’in kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Akbağ, "Kalp zaten problemliydi. Bir de koronavirüs pandemisi sebebiyle olması gereken bir ameliyatı da galiba ihmal etmiş. Bu dönemde hastaneye gitmek istememiş. Ani gelen bir kalp krizi aramızdan ayrıldı. Hepimizin başı sağ olsun" açıklamasında bulundu. 

Demet Akbağ'dan Rasim Öztekin'le ilgili açıklama! Ameliyatını bu nedenle ihmal etmiş... - Resim : 1

DÜMBÜLLÜ'NÜN KAVUĞUNU BU SÖZLERLE DEVRETMİŞTİ

Geçirdiği kalp rahatsızlığı sonrası tiyatro ve sahnelerden uzak kalan Öztekin, Dümbüllü'nün kavuğunu 20 Eylül 2020'de Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda düzenlenen törenle meslektaşı Şevket Çoruh'a devretmişti.

“EN MAĞDUR KAVUKLU BENİM”

Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda düzenlenen törende konuşan Öztekin, “Kavuğu aldıktan 3 ay sonra kalp rahatsızlığı nedeniyle sahnelere uzak kaldım ve bu nedenle en mağdur kavuklu benim. Oynayamayacaksam kavuğun bende olmasının bir anlamı yok. Çünkü kavuklunun oynaması lazım onun için hemen devretmek istedim” ifadelerini kullanmıştı.

Demet Akbağ'dan Rasim Öztekin'le ilgili açıklama! Ameliyatını bu nedenle ihmal etmiş... - Resim : 2

“KAVUĞU ALDIKTAN SONRA ALKIŞLARDAN MAHRUM KALDIM”

Kavuğun devir teslim töreninin tarihi bir an olduğunu ifade eden Öztekin şunları söylemişti: 

“Böyle törene sahip çıkmak çok güzel bir şey. Aslında hüzünlü bir devrediş olacak. Çünkü ben kavuğu aldıktan sonra alkışlardan mahrum kaldım. Çünkü sağlığım dolayısıyla yapamadım tiyatro, canlı performans yapamadım. Kavuk alkış almadı yani bendeyken. Bundan dolayı biraz üzgünüm.

Zaten çok çabuk devretmemin nedeni de bu. 4 sene bende kaldı. Eğer tiyatro yapamayacak durumdaysam kavuğun bende kalmasının bir anlamı yoktu.

Kavuğu taşıma onuru, gururu, bütün tiyatro yaşantım içindeki en önemli olaydır. Ustamdan beratımı almaktır. Ondan mezun olmaktır. Böyle bir şeyle ödüllendirildiğim için gerçekten çok sevinçliyim, çok mutluyum.”

Kaynak: Haber Global TV

koronavirüs Demet Akbağ rasim öztekim rasim öztekin cenaze koronavirüs pandemisi