CZN Burak acı haberi duyurdu: Taha Duymaz'ın cansız bedenine ulaşıldı

Deprem Hatay Kahramanmaraş Depremi

Hatay'da halasının evinde büyük felakete yakalanan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'dan acı haber geldi. CZN Burak, Taha ve enkaz altında kalan ailesinin cansız bedenine ulaşıldığını söyledi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilde hasara neden olan iki yıkıcı deprem sebebiyle Taha Duymaz (19), kız kardeşi Melek Nur Duymaz (17), halası Hülya ve eniştesi Cuma Demiralp (47) enkaz altında kaldı.

CZN Burak acı haberi duyurdu: Taha Duymaz'ın cansız bedenine ulaşıldı - Resim : 1
DHA

1.3 milyon takipçisiyle paylaşan Taha Duymaz, bir hafta önce geldiği Hatay kent merkezinde, ziyaretine gittiği halası Hülya Demiralp'in (45) evinde depreme yakalandı.

CZN Burak acı haberi duyurdu: Taha Duymaz'ın cansız bedenine ulaşıldı - Resim : 2
DHA

Akevleri Mahallesi Saray Apartmanı’nda bulunan ev yıkıldı, Duymaz ile kız kardeşi Melek Nur Duymaz, halası Hülya ve eniştesi Cuma Demiralp (47) enkaz altında kaldı.

ACI HABER GELDİ

Taha Duymaz için enkaz başında mücadele eden isimlerden biri olan CZN Burak, genç fenomenle ilgili acı haberi duyurdu. 

CZN Burak, “Taha Duymaz ve kardeşleri Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Allah rahmet eylesin. Tüm sevenlerine ve ailesine tekrardan baş sağlığı diliyorum" dedi.

DHA'nın aktardığına göre, Binanın enkazında arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği bildirildi. 

CZN Burak acı haberi duyurdu: Taha Duymaz'ın cansız bedenine ulaşıldı - Resim : 3

CZN BURAK: BU ZORBALIKLARA DEĞDİ Mİ?

Taha Duymaz’dan gelen acı haberin ardından CZN Burak sosyal medya hesabından sitem etti. CZN Burak, “Taha dahil, biz dahil, bu yapılan zorbalıklara değdi mi?” diyerek, sosyal medyada son günlerde dolaşan 'Taha Duymaz'ın yaşıyor haberlerini işaret etti.

CZN Burak acı haberi duyurdu: Taha Duymaz'ın cansız bedenine ulaşıldı - Resim : 4

"ÇOK YAŞAYACAĞIMI DÜŞÜNMÜYORUM"

Geçtiğimiz aylarda takipçilerinden gelen soruları cevaplayan Duymaz, "Gelecekteki planların nedir?" sorusuna verdiği cevapla yürekleri burkmuştu.

Duymaz, "Ben geleceği görmüyorum, bilmiyorum, yarına da kadar kalır mıyım, bilmiyorum. Ben bu kafadayım. Az yaşayacağımı düşünüyorum. Bu kafadayım, geleceğe dair planlar kurmak istemiyorum. Hayal kursaydım aileme bakmaya devam ederdim" demişti.

 

Kaynak: Haber Global TV

CZN Burak Taha Duymaz Taha Duymaz son durumu enkaz Hatay deprem Kahramanmaraş depremi