Çukur dizisinin final tarihi belli oldu! İşte o tarih...

Çukur Dizi Haberleri
Çukur dizisinin final tarihi belli oldu! İşte o tarih...

Show TV'nin beğenilen fenomen dizisi Çukur için final bölümüne geri sayım başladı. 4. sezonuyla seyirci karşısına çıkan Çukur dizisinin final yapacağı tarih belli oldu.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın aktardığı habere göre, Çukur’da bu akşam 2 yıllık zaman atlaması yaşanacak. Çukur'un büyük bir değişimine tanık olacağımız, Efsun'u bebeğiyle göreceğimiz dizinin final tarihi de merak konusu oldu.

Daha önce dizinin oyuncuları yaptıkları bir canlı yayında 125. bölümde final olacağını açıklamıştı. Son gelen haberler ise final haftasının mayıs ayına denk geleceği yönünde... Yeni bir gelişme olmazsa ya bayram öncesi yani 10 Mayıs gibi ya da bayram sonrası projenin vedasının gerçekleşeceği kulislerde konuşuluyor. 

Çukur dizisinin final tarihi belli oldu! İşte o tarih... - Resim : 1

Show TV’nin sevilen dizisi Çukur, ekran macerasına 23 Ekim 2017'de başladı. Çukur dizisi, en baştan planlandığı gibi 4. sezonunda final yapacak.

Çukur 115. bölümüyle bu akşam saat 20.00'de Show TV'de.

ÇUKUR 114. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çukur 4. sezon 22. bölümünde (114. Bölüm); Yamaç, Çağatay'ın ölümü sonrası nihayet rahat bir soluk alacağını düşünürken Efsun'un evden gittiğini öğrendiğinde çok üzüldü ve hemen onu aramaya başladı. Akın ve Yasmin'in düğün hazırlıklarıyla koçovalılar savaşa kısa bir ara verdi. Koçovalılar’ın uzun bir aradan sonra düzenledikleri ilk düğün gergin bir bekleyişe sebep oldu. Nihayet eve dönme zamanı geldiğini öğrenen Vartolu, Cumali Amca ile birlikte Çukur'a yolculuğunda hiç beklemediği bir sürprizle karşılaştı. Efsun'un annesi tarafından evden kovulduğunu ve Kulkan tarafından kaçırıldığını öğrenen Yamaç öfkeyle Kulkan'ın peşine düştü. Nefesleri kesen karşılaşmanın sonucu herkesi şaşkınlığa uğrattı.

Kaynak: Haber Global TV

Çukur dizisi dizi haberleri Çukur dizisi final tarihi