Camdaki Kız oyuncularından sezon final şarkısı! Böyle veda ettiler

Dizi Haberleri Camdaki Kız

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız'ın oyuncuları dizinin son set gününde 'Elbet bir gün buluşacağız' şarkısını seslendirdiler. Dizinin Nalan'ı Burcu Biricik ise o anların videosunu "Camdan sesler korosu" notuyla paylaştı.

Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent, Tuğrul Tülek'in yer aldığı Camdaki Kız, 10 Haziran Perşembe akşamı ekrana gelen 9. bölümüyle sezon finali yaptı.

Dizinin oyuncuları Nalan ve Sedat'ın düğün sahnesinde çekimlerinde buluştu. Çekimlerin son gününde bir araya gelen ünlü oyuncular 'Elbet bir gün buluşacağız' şarkısını seslendirdi.

Burcu Biricik de o anları "Camdan sesler korosu. Canım kamera arkası ve de önü ekip. Güzel bir tatili hakettik be. Yeni sezonda kavuşmak dileğiyle" notuyla paylaştı.

CAMDAKİ KIZ SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Cana’nın söylediklerinden sonra kızının mutluluğu için susan Feride, farklı bir tavır takınarak her şeyin sorunsuz ilerlemesi için bir adım attı. Hatta Feride Hanım, aynı gece Muzaffer’i çağırarak Nalan’ı ona emanet etti.

Camdaki Kız oyuncularından sezon final şarkısı! Böyle veda ettiler - Resim : 1

Ardından aile arasındaki kına gecesinden haberdar olan Cana ise sürpriz bir konuk olarak yalıya gitti. Bu arada erkekler de kendi aralarında eğlendi. Muzo’nun kardeşini Nalan’ı üzmemesi konusunda uyarması ve geçmişte ikisinin de hayatına girmiş bir kadını hatırlatması dikkatlerden kaçmadı.

Camdaki Kız oyuncularından sezon final şarkısı! Böyle veda ettiler - Resim : 2

Düğün sabahı evde hazırlanan Nalan, duş aldıktan sonra korse giymedi. Annesine bunu soran Nalan, “O artık görevini tamamladı” cevabını aldı. Kendini bir hayli kötü hisseden Nalan, erkek tarafının gelmesiyle bahçeye çıktı.

Camdaki Kız oyuncularından sezon final şarkısı! Böyle veda ettiler - Resim : 3

 

Oteldeki hazırlıklar sırasında annesinin yıllardır söyledikleri kafasında dönen Nalan, bir hayli stres olurken; Cana da Sedat’a bir kez daha vedalaşmayı teklif etti.

Sonrasında Nalan’ın odasına giden Cana, ona Sedat’ın kendisine aldığı bilekliğin aynısını “Artık ortak bir şeyimiz daha var” diyerek hediye etti. Tam bu sırada Sedat, Selen, Muzo ve Levent odaya geldi. 

Camdaki Kız oyuncularından sezon final şarkısı! Böyle veda ettiler - Resim : 4

MUZO'NUN HAYALİ 

Çiçek krizi nedeniyle yalnız kalan Nalan ve Muzo arasındaki diyalog herkesi heyecanlandırdı. Çünkü Muzaffer, Nalan’ın da kendisini sevdiğini itiraf ettiğini hayal etti.

Camdaki Kız oyuncularından sezon final şarkısı! Böyle veda ettiler - Resim : 5

Nalan ise evlendikten sonra kendisini yalnız hissetmeyecekse Muzaffer sayesinde olacağını dile getirdi.Düğünün ardından Nalan, yakın arkadaşı Billur ile odasına çıkarken; ortadan kaybolan Sedat, Cana ile birlikteydi. İkilinin tuvalette yaptığı kaçamağı duyan Gülcihan Hanım’ın ise başından aşağıya kaynar sular döküldü.

Camdaki Kız oyuncularından sezon final şarkısı! Böyle veda ettiler - Resim : 6

Hemen hemen aynı dakikalarda tuvalete giden Nalan'ın annesi, Cana ile Sedat’ı yan yana görünce olanlar oldu. Asansör beklerken Cana’nın saçına yapışan Feride, kendisinin kimseye benzemediğini Sedat ile ikisini ayıracağını “Seni fazla serbest bırakmışlar. Ben sana öğreteceğim namusu” sözleriyle dile getirdi.

Camdaki Kız oyuncularından sezon final şarkısı! Böyle veda ettiler - Resim : 7

Cana’dan sonra Nalan’ın yanına giden Sedat ise aceleci tavırlarıyla Nalan’ı korkuttu. Soluğu annesinin kapısında alan Nalan, korktuğunu ve burada kalmak istediğini ifade etti. Nalan’ı geri çeviren Feride ise onun artık Koroğlu soyadını aldığını ve yeni bir ailesi olduğunu belirtti ve “Yüzündeki çaresizliği sil ve kocanın yanına dön” dedi.

Camdaki Kız oyuncularından sezon final şarkısı! Böyle veda ettiler - Resim : 8

HAYRİ ORTAYA ÇIKTI 

Gözyaşlarıyla korktuğunu söyleyen ve kapının önünde ağlayan Nalan’ı duyan Feride ona üzülürken; Nalan’ın çaresizliğini gören Hayri de onun omzuna şal bıraktı. Böylece merakla beklenen Hayri de hikayeye dahil oldu. Hayri’nin gelişi ve Feride’nin Cana’ya haddini bildirmesi sosyal medyada gündem oldu.

Camdaki Kız oyuncularından sezon final şarkısı! Böyle veda ettiler - Resim : 9

Kaynak: Haber Global TV

Camdaki Kız dizi Camdaki Kız 9. bölüm Camdaki Kız 9. bölüm özeti Camdaki Kız 9. bölüm sezon finali Burcu Biricik instagram