Burce Yağmur Karabal kimdir? Nereli ve kaç yaşında?

Burce Yağmur Karabal Exatlon Challenge
Burce Yağmur Karabal kimdir? Nereli ve kaç yaşında?

Burce Yağmur Karabal Exatlon Challenge'ın 18 yarışmacısından biri oldu. Bir dönem Özcan Deniz'in sevgilisi olarak da gündeme gelen Karabal hakkında bilmeniz gereken her şey

Exatlon Challenge Youtuber'da yarışacak olan 18 yarışmacının isimleri belli oldu. Bu isimlerden biri de Burce Yağmur Karabal. İşte bir dönem Özcan Deniz'le arasında aşk ile de gündeme gelen Yağmur Karabal hakkında her şey.

Burce Yağmur Karabal 17 Haziran 1992 doğumlu yani 27 yaşında. Üniversite eğitimini Ankara Üniversitesi'nde İtalyan Dili ve Edebiyatı bölümünde tamamlayan Karabal, yüksek lisansını ise MBA dalında TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde bitirdi. Bir spor kanalında muhabirlik yapan Karabal, kendisini sosyal medyada Futbol Sunucusu, Moda Tutkunu olarak tanımlıyor. 147 bin instagram takipçisi bulunan Burce Yağmur Karabal, bir dönem Özcan Deniz'in yeni sevgilisi olduğu iddiasıyla öne çıkmıştı. Ünlü sanatçıyla sosyal medyada tanışan Yağmur Karabal'ın Karabal'la gözlerden uzak bir beraberlik yaşadı. Özcan Deniz ile Karabal arasındaki yaş farkının 20 olduğu belirtilmişti.

Burce Yağmur Karabal kimdir? Nereli ve kaç yaşında? - Resim : 1

Çift, bu iddiaların ardından trafikte birlikte de görüntülenmişti. Sosyal medyada tanışan ikili fotoğrafları çekilince dikkat çekmemek için birbirlerini takibi bırakmıştı.

Karabal, koyu bir Beşiktaş taraftarı ve bir LÖSEV gönüllüsü. 

Burce Yağmur Karabal kimdir? Nereli ve kaç yaşında? - Resim : 2

Kendiyle ilgili zaman zaman yaptığımı paylaşımlarda bilgi de veren Karabal, "Gençlerin ablası, erkek arkadaşlarımın annesi, kız arkadaşlarımın babasıyım. Her yere yetişirim. Mevzu varsa onu da hallederim. Maymuncuk anahtarı gibiyim. Maymun iştahlıyım. Son olarak, sonuna kadar feministim ve bunun erkek düşmanlığıyla da uzaktan yakından hiçbir ilgisi yok. Tüm hücrelerinle, bedeninle ve ruhunla tek bir kişiye ait olmak dünyanın en güzel hissi. Sıcacık ev gibi. Baba gibi. Genellikle kendime süper kahraman rolü biçiyorum. Gördüğüm tüm kötülüklere karşı tek başıma savaşıp o kötü adamlardan intikamımı ne yapıp edip alıyorum. Bana karşı yapılan kötülüklerden bahsetmiyorum, onlar bana zarar veremez. Misal, bir ağacı bile en son ne zaman gördüğünüzü hatırlamadığınızdan adım kadar eminim ki.. Bahsettiğim şey bakmak değil. Tabiatı hatırlayın, o en güzel ilaç. Gerçekten yaşamak böyle bir şey çünkü. Hırçınlık benim duvarım. Beraber yürümekte fazlasıyla usta biriyim ama hızlanıp sonrasında nerede kaldı diye geriye bakan hiç kimse beni baktığı yerde bulamadı öyle bir huyum var. " sözleriyle yarışmada rakiplerinin nasıl bir karakterle karşı karşıya olacağının da sinyallerini veriyor gibi.

Burce Yağmur Karabal kimdir? Nereli ve kaç yaşında? - Resim : 3

Burce Yağmur Karabal kimdir? Nereli ve kaç yaşında? - Resim : 4