Bir Zamanlar Çukurova'da sürpriz isim! Tüm dengeler değişecek

Bir Zamanlar Çukurova Dizi Haberleri
Bir Zamanlar Çukurova'da sürpriz isim! Tüm dengeler değişecek

Atv’nin sevilen dizisi ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dördüncü sezonunda sürprizlere devam ediyor. Diziye Altan Gördüm diziye dengeleri değiştirecek sıra dışı bir karakterle dahil olacak.

Oyuncu Altan Gördüm, yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği "Bir Zamanlar Çukurova" dizisinin kadrosuna dahil oldu. Gördüm, dizide Haşmet Çolak, nam-ı diğer Çolak Ağa karakterini canlandıracak.

Bir Zamanlar Çukurova'da sürpriz isim! Tüm dengeler değişecek - Resim : 1

ÇOLAK AĞA İÇİN İNTİKAM ZAMANI 

Hasımlarını vurduğu için 20 yıl hapis yatan Çolak Ağa, özgürlüğüne kavuştuktan sonra yaşadıklarının hesabını sormak için Çukurova’ya dönecek! Çolak Ağa’nın hapisten çıkışı sadece Yamanlar için değil, tüm Çukurova için büyük bir tehdit oluşturacak. Gelişi coşkuyla karşılanan Çolak Ağa, Çukurova’nın gerçek sahibinin kim olduğunu cümle aleme göstermeye kararlı.

Çolak Ağa’nın gelişi Çukurova’nın hassas dengelerini alt üst edecek. Bu iddialı karakterin hikayeye dahil olması en çok da Hakan ve Züleyha’yı etkileyecek.

Bir Zamanlar Çukurova 120. bölüm 20 ocak saat 20.00'de atv'de!

Bir Zamanlar Çukurova'da sürpriz isim! Tüm dengeler değişecek - Resim : 2

ALTAN GÖRDÜM KİMDİR?

Altan Gördüm, 1 Aralık 1958 tarihinde Adana'da dünyaya gelmiştir. 1978 yılında, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ne girdi. 1979-1980 sezonunda Ankara Sanat Tiyatrosu’nun (AST) kurslarına katıldı. Ardından AST'de yönetmen, oyuncu ve eğitmen olarak bir süre görev yapmıştır.

1996-2000 yılları arasında İzmir’de yaşayan Altan Gördüm, 2000 yılında Devlet Tiyatrosu’ndan aldığı davetle, yetişmiş sanatçı kontenjanından, Ankara Devlet Tiyatrosu kadrosuna katıldı. Ankara Sanat Tiyatrosu’ndaki pek çok oyunda rol aldı.

2009 yılında Vahide Gördüm ile birlikte İstanbul’da Akademi 35 Buçuk Sanat Evi isimli oyunculuk okulunu kuran Altan Gördüm 1991 yılında evlendiği kendisi gibi oyuncu olan Vahide Gördüm'den 2013 yılında boşanmıştır. Gördüm'ün bu evlilikten Alize isminde bir kızı vardır.

Altan Gördüm son olarak, Atv ekranlarında yayınlanmakta olan Gel Dese Aşk dizisinde Sabri karakterine hayat vermişti.

 

 

 

 

Kaynak: Haber Global TV

Bir Zamanlar Çukurova Altan Gördüm dizi dizi haberleri ATV