Bir Zamanlar Çukurova'nın Müjgan'ı Melike İpek Yalova kimdir, kaç yaşında?

Bir Zamanlar Çukurova Melike İpek Yalova
Bir Zamanlar Çukurova'nın Müjgan'ı Melike İpek Yalova kimdir, kaç yaşında?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Müjgan karakterini canlandıran oyuncu Melike İpek Yalova, başarılı performansıyla dikkat çekiyor. Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray ile benzerliği dikkat çeken Melike İpek Yalova kimdir, kaç yaşında?

Geçtiğimiz Eylül ayında yapımcı sevgilisi Altuğ Gültan ile nikah masasına oturan Melike İpek Yalova, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Müjgan karakteriyle dikkat çekiyor. Türkan Şoray'a benzerliğiyle de adından söz ettiren Melike İpek Yalova kimdir, kaç yaşında?

Bir Zamanlar Çukurova'nın Müjgan'ı Melike İpek Yalova kimdir, kaç yaşında? - Resim : 1

MELİKE İPEK YALOVA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Melike İpek Yalova, 29 Nisan 1984’te İstanbul’da dünyaya geldi. 57’nci Hükümet’in Devlet Bakanı Yüksel Yalova’nın kızı olan Melike İpek Yalova, Bilkent Uluslararası İlişkiler Bölümü’nün ardından Roma La Sapienza Üniversitesi’nde Uluslararası Politikalar ve Kriz Yönetimi’ alanında yüksek eğitimini tamamladı.

Muhteşem Yüzyıl’da dikkatleri üzerine çeken oyuncu, dizide Kastilya Prensesi İsabella karakterine hayat verdi. Bu dizi ardından Karadayı, Hayat Şarkısı, Çember ve İnsanlık Suçu dizilerinde rol aldı.

Melike İpek Yalova şimdilerde ise çekimleri Adana'da devam eden Bir Zamanlar Çukurova isimli dizide 'Müjgan' karakterine hayat veriyor.

36 yaşında olan Melike İpek Yalova, yapımcı Altuğ Gültan ile 2019’da dünyaevine girdi.

Kaynak: Haber Global TV

Melike İpek Yalova Bir Zamanlar Çukurova