Bir Zamanlar Çukurova'ya veda eden Uğur Güneş yeni dizisi için imaj değiştirdi

Bir Zamanlar Çukurova
Bir Zamanlar Çukurova'ya veda eden Uğur Güneş yeni dizisi için imaj değiştirdi

ATV'nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılan Uğur Güneş, yeni projesi Kanunsuz Topraklar için imaj yeniledi. Ünlü oyuncunun sosyal medya hesabından paylaştığı son hali beğeni topladı.

2020’nin son günlerinde Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılan oyuncu Uğur Güneş, Kanunsuz Topraklar dizisi için hazırlıklara başladı. Bir süredir dizi için özel bir diyet ve spor programı uygulayan Güneş, geçtiğimiz günlerde sohbet ettiği basın mensuplarına pandemi nedeniyle daha çok evde vakit geçirdiğini ve yeni dizisinin hazırlıklarının da sürdürdüğünü belirtti.

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan ünlü oyuncu, yeni imajını paylaştı. Bir Zamanlar Çukurova dizisi için sakallarını ve bıyığını uzatan yakışıklı oyuncu yeni dizisi için de sakallarını kesti. Yeni imajını Instagram hesabından paylaşan Güneş, yeni tarzıyla dikkat çekti.

Bir Zamanlar Çukurova'ya veda eden Uğur Güneş yeni dizisi için imaj değiştirdi - Resim : 1

“SETİ ÖZLEDİM”

Güneş, başka bir paylaşımında ise dizinin yönetmenliğini yapacak olan Faruk Teber’e seslenerek "Setleri özledim" notunu düştü.

Bir Zamanlar Çukurova'ya veda eden Uğur Güneş yeni dizisi için imaj değiştirdi - Resim : 2

MADENCİYE HAYAT VERECEK

Uğur Güneş, FOX TV'de yayınlanacak olan Kanunsuz Topraklar dizisinde, çalıştığı maden şirketinin sahibinin kızına aşık olan Davut isimli bir madenciye hayat verecek. Rolü için kondisyon tutan ve sporla kas yapan oyuncu, diyetle de vücudunu şekillendirdi.

Dizide Davut'un aşık olduğu Gülfem karakterine ise Esra Bilgiç hayat verecek. 1930'lu yıllarda geçen dönem projesi için, İstanbul'a o yılların özelliklerini taşıyan bir plato kuruluyor.

Bir Zamanlar Çukurova'ya veda eden Uğur Güneş yeni dizisi için imaj değiştirdi - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Bir Zamanlar Çukurova Uğur Güneş Kanunsuz Topraklar