Survivor İsmail Balaban'ın nişanlısından yeni hamle

Survivor İsmail Balaban'ın nişanlısından yeni hamle

Survivor'da iletişim oyunu sonrası konuştuğu annesinin "Nişanlın bırakıp gittiğin gibi değil" demesi üzerine ne yapacağını şaşıran İsmail Balaban, yarışmanın önceki gün yayınlanan bölümünde nişanlısı Gamze Atakan'la konuştu. Balaban'la olan profil fotoğrafını silen Atakan'dan yeni bir hamle geldi.

Survivor 2021'de geçtiğimiz günlerde iletişim oyunu ödülünü kazanan yarışmacılar aileleriyle görüşmüş ve İsmail Balaban, ödül hakkını annesiyle telefonda görüşerek kullanmıştı.

“BIRAKIP GİTTİĞİN KIZ GİBİ DEĞİLMİŞ…”

İsmail'in annesi Gülsüm Balaban telefonda, "Anneciğim iyi olmaya çalışıyoruz, sinir krizleri geçiriyorum. Hiçbir şey bırakıp gittiğin gibi değil. Hiçbir şekilde onun adını anma. Bırakıp gittiğin kız gibi değilmiş oğlum. Beni burada öldürdüler. Ben neler çektim. Hiçbir şey bırakıp gittiğin gibi değil. Bana neler yaşattılar sen gittikten sonra. Bunlar yılanmış oğlum. 4 aydır kriz geçiriyorum burada. Sen kendine dikkat et" demişti.

Survivor İsmail Balaban'ın nişanlısından yeni hamle - Resim : 1

Şampiyon güreşçi, ada konseyinde Acun Ilıcalı’nın, "İstersen Gamze'yle konuşabilirsin" teklifini geri çevirmişti. Bunun üzerine nişanlısıyla olduğu profil fotoğrafını kaldıran Gamze Atakan, hesabındaki kareleri de silmişti.

Survivor İsmail Balaban'ın nişanlısından yeni hamle - Resim : 2

Acun Ilıcalı'dan bir kez daha İsmail Balaban'a nişanlısı ile konuşması tavsiyesi geldi. İkizi Turan Balaban'ın düşüncesinin de bu yönde olduğunu belirtti.

Survivor İsmail Balaban'ın nişanlısından yeni hamle - Resim : 3

Önceki gün nişanlısıyla telefon görüşmesi gerçekleştiren Gamze Atakan, sosyal medya hesabında profil fotoğrafı olarak yeniden İsmail Balaban'la olan karesini yaptı.

"BEN SENİN BIRAKIP GİTTİĞİN GAMZE'YİM"

Gamze Atakan, İsmail Balaban'a konuşmasında, "Seninle İstanbul'a gittiğimizde benim görünmemden başlayan bir problem oluştu. Oradan sonra ne olduğunu anlamadım. 'Nişanlı olduğun için SMS gelme' gibilerinden olaylar döndü.

Ben senin bırakıp gittiğin Gamze'yim. Dört aydır sürekli evdeyim. Seni takip ediyorum. Yemek yemiyorsun ben de yemiyorum. Seninle yatıp kalkıyorum. Kafana takacak bir olay yok. Büyük mesele yok. Seni çok seviyorum biliyorsun. Kendine iyi bak. Bunları düşünüp, kafana yorma. Yarışmana odaklan" demişti.  

"ANNEM SAÇMA BİR KONUDA SİTEM ETMEZ”

Balaban ise, "Öyle bir şey düşünsem burada senin adını geçirmem. Annem nereden bunları anlayacak. Annem bunun muhakemesini yapmaz. Annem saçma bir konudan sitem edeceğini sanmıyorum. Annem sudan sebeplerden böyle bir şey demesi bana hiç mantıklı gelmiyor. Detayını annemle konuşmam lazım" karşılığını vermişti.

Kaynak: Haber Global TV

survivor ismail balaban ismail balaban kimdir İsmail Balaban Gamze Atakan ismail balaban'ın nişanlısı gamze atakan Survivor 2021