Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ 13 yıl sonra yeniden bir arada

Magazin Haberleri Netflix
Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ 13 yıl sonra yeniden bir arada

Bir döneme damga vuran Aşk-ı Memnu dizisinin yıldız oyuncuları Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, 13 yıl sonra yeniden buluştu. İstanbul İçin Son Çağrı filminde başrolleri paylaşan ikili, galaya eşleriyle birlikte katıldı.

Aşk-ı Memnu dizisinde başrolleri paylaşan Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra Netflix'in İstanbul İçin Son Çağrı filminde buluştu. 

24 kasımda Netflix'te yayınlanacak olan filmin galası dün akşam İstanbul'da yapıldı.

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ 13 yıl sonra yeniden bir arada - Resim : 1

Çekimleri İstanbul ve New York'ta gerçekleştirilen İstanbul İçin Son Çağrı filminin galasına başta başrol oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, yönetmen Gönenç Uyanık, filmin yapımcısı Onur Güvenatam ve senaristi Nuran Evren Şit katıldı.

Filmin yıldızlarının yanında galada çok sayıda isim de yer aldı. ABD İstanbul Başkonsolosu Julie A. Eadeh başta olmak üzere Beren Saat'in eşi Kenan Doğulu, Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer, Hasan Can Kaya, İbrahim Selim, Beyza Şekerci, Engin Hepileri, Sedef Avcı ve Hande Subaşı galaya katıldı.

İSTANBUL İÇİN SON ÇAĞRI'NIN KONUSU NE?

İstanbul İçin Son Çağrı, Mehmet ve Serin'in İstanbul'daki hayatlarından uzakta, New York'ta havaalanında tesadüf eseri karşılaştıktan sonra yaşadıkları macerayı konu ediniyor.

İSTANBUL İÇİN SON ÇAĞRI OYUNCULARI

Beren Saat - Serin

Kıvanç Tatlıtuğ - Mehmet

Senan Kara - Psikolog

İSTANBUL İÇİN SON ÇAĞRI İÇİN NETFLIX UYELİĞİ NASIL YAPILIR?

Netflix'te temel, standart ve özel olmak üzere 3 abonelik çeşidi bulunuyor.

Temel pakette 720p video kalitesi bulunuyor. Kullanıcılar istedikleri telefonda, tablette, bilgisayarda veya TV'de reklamsız izleme gerçekleştirebiliyorlar.

Standart pakette ise 1080 video kalitesi bulunuyor. Yukarıdaki bilgilere ek olarak kullanıcılar 2 cihazda indirme özelliğinden faydalanabiliyor.

Özel paket ise daha kapsamlı. Bu paket Ultra HD (4K) ve HDR video kalitesi sunuyor. Konumsal ses özelliğini de içeren paket ile telefonda, tablette, bilgisayarda veya TV'de izleme gerçekleştirilebiliyor. Paket 6 cihazda indirme özelliği sunuyor.

Kaynak: Haber Global TV