Baraj 29. Bölüm Full İzle

Baraj
Baraj 29. Bölüm Full İzle

Fox'ta Baraj dizisinin 29. bölümü yayınlandı. Bu bölümde gerilim iyice arttı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için internete yüklenen 2 Mart Salı tarihli Baraj Dizisinin 29. bölümünü izleyebileceğiniz link.

Baraj dizisinin merakla beklenen 29. bölümü 2 Mart Salı günü Fox ekranlarında yayınlandı.

BARAJ 28. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Nehir, Mert’i kaybetmenin eşiğindedir fakat Mert’ten ayrılmaya niyeti yoktur. Bunun için gerekirse karşısına Bahar’ı, yasayı ve hatta Nazım’ı bile almaya razıdır. Tarık, Nehir’e yardımcı olmak istese bile bir taraftan Bahar’ın tehdidi diğer yandan ise Zahra’nın Meryem’i öldürmüş olmasıyla ilgilenmek zorundadır.

BARAJ 29. BÖLÜM İZLE

Baraj dizisinin 29. bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link. 

BARAJ DİZİSİNİN KONUSU

1977 yapımlı, başrollerinde Türkan Şoray ve Tarık Akan’ın oynadığı “Baraj” isimli filmin dizi uyarlaması olarak izleyici karşısına çıkacak olan yapımda Nazım’ın (Feyyaz Duman), internette bir arkadaşlık sitesinde Nehir’le (Biran Damla Yılmaz) tanışma hikayesi konu alınıyor. Birbirlerini hiç görmemiş olma durumu, Nehir’in fotoğrafını göndermesiyle değişir. Nehir’in çok güzel ve kendinden genç olduğunu düşünen Nazım yüzündeki yara yüzünden kendi fotoğrafını göndermeye çekinir ve Nehir’in ısrarı ve onu kaybetme korkusundan dolayı Nazım, baraj inşaatına İstanbul’un renkli hayatından sürgün gönderilmiş, yakışıklı ve çapkın bir genç olan Tarık’ın (Burak Yörük) fotoğrafını gönderir. Nehir’in fotoğraftaki Tarık’ı beğenmesi ve sürpriz bir şekilde baraja gelmesi işleri karıştıracaktır.

Oyuncular:

Feyyaz Duman

Biran Damla Yılmaz

Burak Yörük

Sumru Yavrucuk

Iman Casablanca

Sait Genay

Tuna Orhan

Baraj dizisi Baraj dizi izle dizi haberleri dizi dizi izle fox dizileri Baraj son bölüm izle bedava dizi izle