Bir Zamanlar Çukurova'nın Gülten'i Selin Genç şubat ayında denize girdi

Bir Zamanlar Çukurova
Bir Zamanlar Çukurova'nın Gülten'i Selin Genç şubat ayında denize girdi

ATV'de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Gülten'i canlandıran Selin Genç, Mersin'de şubat ayında deniz girdi. Güzel oyuncu o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Gülten'i Selin Genç, şubat ayında deniz sezonunu açarak takipçilerini şaşırtı. 

26 yaşındaki güzel oyuncu pembe bikinisiyle soğuk sulara atladığı anları "Mersin güneşi… Kar fotoğrafı atamıyoruz belki ama kışın yüzebiliyoruz" notuyla paylaştı. 

Bir Zamanlar Çukurova'nın Gülten'i Selin Genç şubat ayında denize girdi - Resim : 1

Oyuncu daha sonra da sahilde kumların üzerinde koştuğu bir videosunu takipçilerinin beğenisine sundu. Selin Genç'in paylaşımları kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Gülten'i Selin Genç şubat ayında denize girdi - Resim : 2

EN ÇOK ZORLANDIĞI SAHNEYİ AÇIKLADI

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde Bir Zamanlar Çukurova'da zor anlar yaşamasına neden olan tecavüz sahnesiyle ilgili konuştu. Selin Genç, "Ben çok ağır performans sahneleri çektim. Umarım hakkını vermişimdir. Özellikle tecavüz sahnesi beni çok zorlamıştı" dedi.

Oyunculuk kariyerinde ilk deneyimini yaşayan Genç sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bunu deneyimlemedim ama bunu deneyimleyen insanlarla konuşmak, onların acılarını paylaşmak, neye benzediğini keşfetme süreci çok acılıydı benim için."

Sahne öncesindeki psikolojik durumu hakkında da konuşan oyuncu, "Performanstan önce psikolojik olarak öncesi sıkıntılıydı benim için" ifadelerini kullandı.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Gülten'i Selin Genç şubat ayında denize girdi - Resim : 3

SELİN GENÇ KİMDİR?

Selin Genç, 26 Haziran 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Işık Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nde tamamladıktan sonra Dilek Sabancı Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde de oyunculuk üzerine eğitim görmüştür. Atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamakta ve Gülten karakterini canlandıran Selin Genç, 1.75 metre boyunda 54 kilo ve Yengeç burcudur.

Sosyal medyayı aktif kullanan Selin Genç'in Instagram'da 162 bin takipçisi bulunuyor.

Kaynak: Haber Global TV

ATV dizileri dizi haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisi Bir Zamanlar Çukurova dizisi haberleri Selin Genç