Merve Boluğur erkek arkadaşıyla parkta görüntülendi

Magazin Haberleri
Merve Boluğur erkek arkadaşıyla parkta görüntülendi

Oyunculuktan sonra şarkıcılığa adım atmaya hazırlanan Merve Boluğur, önceki gün erkek arkadaşıyla Maçka Parkı'nda görüntülendi.

Son olarak Muhteşem Yüzyıl'da rol alan Merve Boluğur, şarkıcı olma yolunda ilerliyor. 

Sosyal medya hesabını aktif kullanan ve yayınladığı cesur pozlarla dikkat çeken Boluğur, kendi adını taşıyan YouTube kanalının ardından, yeni şarkısının hazırlıklarına başladı.

Merve Boluğur erkek arkadaşıyla parkta görüntülendi - Resim : 1

Önceki gün Maçka Parkı'nda erkek arkadaşıyla görüntülenen 34 yaşındaki ünlü isim, yakın zamanda çıkacak albümüyle ilgili sorulara "Lütfen daha sonra konuşalım, hava esiyor" yanıtı verdi. 

KAFA KARIŞTIRDI: "YENİ BİR AŞKI MI?"

2017'de Murat Dalkılıç'la evliliği bittikten sonra fazla ortalarda görülmeyen Merve Boluğur'un Instagram hesabının hikayeler bölümünden yaptığı paylaşımıyla kafa karıştırdı.

Gül buketini hikaye olarak paylaşan Boluğur, "Yeni bir aşka yelken mi açtı" yorumlarının yapılmasına neden oldu. 

Merve Boluğur erkek arkadaşıyla parkta görüntülendi - Resim : 2

En son temmuz ayında yeni aşkıyla fotoğrafını paylaşmış ve altına "Gerçek" yazmıştı. Boluğur'un yeni sevgilisinin sosyal medyadan tanıştığı Burak Dayı olduğu ortaya çıkmıştı. Ancak çift bir süre sonra ayrılmıştı. Ayrılığın ardından Burak Dayı bu kez de Burcu Özberk'i takibe almıştı. 

MERVE'DEN SANSÜRSÜZ CEVAPLAR

Son günlerde cesur pozları ve açıklamalarıyla dikkat çeken ünlü oyuncu  Merve Boluğur, Instagram'da soru-cevap etkinliği düzenledi. 

Merve Boluğur erkek arkadaşıyla parkta görüntülendi - Resim : 3

Bir süredir ekranlarda olmayan oyuncu, seksi bakmak isteyenler için ipuçları verdi. Boluğur, takipçisinin "Senin gibi seksi bakmak isterdim ama beceremiyorum" yorumuna “Kafanı eğ, ben buyum işte de, içindeki kadını çıkar" dedi.

Merve Boluğur,  "Ruh hastası gibi gülüyorsun. Çok hoşuma gidiyor lütfen değiştirme!" yorumuna ise "Öyle söyleme... Dünyanın en çekici gülümsemesi" cevabını verdi.

Kaynak: Haber Global TV

Merve Boluğur Merve Boluğur haberleri Merve Boluğur'un erkek arkadaşı merve boluğur'un sevgilisi magazin haberleri