Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'si Selin Yeninci'nin doktorundan haber var

Bir Zamanlar Çukurova Dizi Haberleri
Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'si Selin Yeninci'nin doktorundan haber var

ATV'de ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova'da Saniye karakterini canlandıran Selin Yeninci, dizi çekimleri sırasında koronavirüse yakalandı. Sağlık durumu ağırlaşan Yenici yoğun bakıma kaldırılmıştı. Oyuncunun doktorundan yeni haber geldi.

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da koronavirüs şoku yaşandı. Çekimleri Adana'da süren dizinin Saniye'si Selin Yeninci koronavirüse yakalanmıştı.

33 yaşındaki oyuncu, evde gördüğü tedavinin sonuç vermemesi nedeniyle yoğun bakıma kaldırılmıştı.

Dizinin yapımcısından ve Selin Yeninci'den konuyla ilgili açıklama gelmezken beklenmedik gelişmeler yaşanmıştı.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'si Selin Yeninci'nin doktorundan haber var - Resim : 1

Yoğun bakımda koronavirüs tedavisi gören Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniyesi Selin Yeninci'nin mutasyonlu virüse yakalandığı ortaya çıkmıştı.

ATV'de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'si Selin Yeninci'nin korona testi pozitif çıktı. Özel bir hastanede tedavi altına alınan oyuncunun mutasyonlu virüse yakalandığı anlaşılmıştı.

Oyuncunun hastalığı ağır geçirmesinin nedeninin mutasyon olduğu belirtilirken Selin Yeninci'nin nefes darlığı çektiği ancak tedavisine entübe edilmeden devam edildiği öğrenilmişti.

Bir ara yoğun bakıma kaldırıldığı belirtilen Yeninci'nin son gelen bilgilere göre sağlık durumu her geçen gün daha iyiye gittiği haberleri geliyordu.

Yeninci'nin tedavisi tamamlananan kadar Bir Zamanlar Çukurova dizisine dönmesi beklenmiyordu.

Sonunda iyi haber geldi. Yeninci, 11 gündür tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu.

Oyuncunun tedavisi hakkında bilgi veren Acıbadem Adana Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Bülent Soyupak, “Hastamız Selin Yeninci, 21 Şubat 2021 tarihinde başlayan boğaz ağrısı, kas ve eklem ağrısı, halsizlik şikayeti üzerine yapılan PCR testi ile Kovid-19 tanısı almış. Şikayetlerinin artması üzerine hastanemize başvuran Selin Yeninci’nin 26 Şubat 2021 tarihinde hastanemizin yoğun bakım servisine yatışı yapılmıştır. Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Aydın Halefoğlu tarafından takip edilen hastamız, 11 gün hastanemizde tedavi görmüştür. 6 Şubat’ta yapılan PCR testinin negatif gelmesi ve şikayetlerinin düzelmesi nedeniyle bugün, 8 Mart’ta taburcu ettik. Kendisine geçmiş olsun diyor ve bu vesileyle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutlayarak sağlıklı günler diliyoruz” dedi.

Taburcu olurken doktorlarına ve ilgili tüm sağlık personeline teşekkür eden oyuncu Selin Yeninci, “Sağlık çalışanları tüm gücüyle Kovid-19’a karşı mücadele ediyor. Benim için çok zor ve acı dolu bir süreci sayelerinde atlatmış oldum. Kovid-19’la ve diğer önemli hastalıklarla mücadele eden tüm hastalara acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

SELİN YENİCİ KİMDİR?

Selin Yeninci, 16 Ocak 1988 tarihinde doğmuştur.Selin Yeninci, Türk tiyatro ve dizi oyuncusudur. Lise yıllarında tiyatro bölümü başkanı olan Selin'in daha o zamandan iyi bir tiyatrocu ve oyuncu olacağı belliydi. 1988 doğumlu olan genç aktris Selin Yeninci İzmir Atatürk Lisesi'nden 2006 yılında mezun oldu. 2011'de Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nü bitirdi. Başarılı bir öğrencilik geçiren Selin, bölümünden mezun olduğu gibi Haluk Bilginer ile Oyun Atölyesi'nde Macbeth, Don Juan'ın Gecesi gibi profesyonel oyunlarla kariyerine başarılı bir giriş yaptı. Selin Yeninci şimdilerde Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol almaktadır.

Selin Yeninci selin yeninci kimdir koronavirüs selin yeninci'nin hastalığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi Bir Zamanlar Çukurova dizisi haberleri selin yeninci koronavirüs