Bir Zamanlar Çukurova dalya diyor!

Bir Zamanlar Çukurova Dizi Haberleri

Yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın gerçekleştirdiği, atv ekranında yayınlanan 'Bir Zamanlar Çukurova' bu perşembe yayınlanacak 100'üncü bölümüyle dalya diyecek.

Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık başrolleri paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi, 10 Haziran akşamı 100. bölümüyle ekrana gelecek. 

Üç sezon boyunca büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin 100’üncü bölümü şerefine bir video hazırlandı. 120 saniye süren video 100 bölüm özeti gibi...

Videoda dizinin oyuncuları Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık, Hülya Darcan, Furkan Palalı, Sibel Taşçıoğlu ve yönetmen Murat Saraçoğlu ‘Bir Zamanlar Çukurova’ izleyicisine teşekkür etti. 

‘Bir Zamanlar Çukurova’nın ilk sezonundan itibaren unutulmaz sahnelerinin bulunduğu videoda “100 bölüm bizimle olan herkese teşekkürler. Birlikte nice 100’lere” mesajı yer aldı.

‘Bir Zamanlar Çukurova’ 100’üncü bölümüyle bu akşam 20.00’de atv ekranında olacak. Dizi, 102. bölümüyle 3. sezon finalini gerçekleştirecek.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 100. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sevda kızını korumak için, her şeyi göze alır. Konaktan para alıp, onu İstanbul'a götürecektir. Ama işler planlandığı gibi gitmeyince, Sevda için de zor günler başlayacaktır.

Demir için de Züleyha için de artık Sevda, yuvalarını dağıtmak için gizli planlar yapan bir düşmandır! Ailenin büyüğü olarak gördüğü saygıyı kaybedip bir yabancıya dönüşecektir.

Bir Zamanlar Çukurova dalya diyor! - Resim : 1

Demir, Ümit'in bebeği doğurmaması için her yolu denemeye kararlıdır! Züleyha, bebeği konakta büyütmeyi bile teklif etse Demir'in öfkesi yine tüm Çukurova'yı saracak, Ümit'i dört koldan arayıp bulacaktır.

Bir Zamanlar Çukurova dalya diyor! - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Bir Zamanlar Çukurova dizi dizi haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisi haberleri