Armağan Çağlayan'dan 'Taha Duymaz' paylaşımı: 'İnsanın ömrü kelebek gibi' demişti...

Deprem Hatay
Armağan Çağlayan'dan 'Taha Duymaz' paylaşımı: 'İnsanın ömrü kelebek gibi' demişti...

Büyük felaketin 12. gününde Taha Duymaz ve kardeşlerinden acı haber geldi. Günlerdir enkaz altında olan Duymaz'ın cansız bedenine ulaştı. Daha önce kendisiyle program yapan Armağan Çağlayan bir paylaşım yaparak üzüntüsünü paylaştı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilde hasara neden olan iki yıkıcı deprem sebebiyle Taha Duymaz, kardeşleri, halası, yeğenleri ve eniştesi ile Hatay'da göçük altında kalmıştı.

Taha Duymaz için enkaz başında mücadele eden isimlerden biri olan CZN Burak, genç fenomenle ilgili acı haberi duyurdu.

“TAHA’NIN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI”

Felaketin 12. gününde CZN Burak, “Taha Duymaz ve kardeşleri Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Allah rahmet eylesin. Tüm sevenlerine ve ailesine tekrardan baş sağlığı diliyorum" dedi.

Armağan Çağlayan'dan 'Taha Duymaz' paylaşımı: 'İnsanın ömrü kelebek gibi' demişti... - Resim : 1

19 yaşındaki Taha Duymaz'dan gelen acı haberin ardından Armağan Çağlayan sosyal medya hesabından paylaşım yaparak üzüntüsünü dile getirdi. 

Çağlayan paylaşımında "Taha’nın cansız bedenine ulaşılmış. Gör Beni çekiminde tanışmıştık. Çok saygılı, ürkek bir çocuktu. Ailesini geçindirebilmek için savaşıyordu. Umutları vardı. 'Bundan sonra istediğim gibi yaşayacağım, insanın ömrü kelebek gibi' demişti. Çok üzgünüm. Yattığı yer incitmesin" dedi.

"NE ZAMAN ÖLECEĞİM BELLİ DEĞİL"

Bugün enkaz altındaki cansız bedenine ulaşılan Taha'nın, Armağan Çağlayan'da söylediği sözler gündem oldu.

Taha'nın, "Bu benim hayatım, bir gün ölüp gideceğim. Ne zaman öleceğim belli değil, belki büyümeyeceğim. 19, 20, 25 yaşında öleceğim belki" sözleri yürekleri burktu.

Kaynak: Haber Global TV

Taha Duymaz deprem