Arka Sokaklar dizisinin Zeliş'i Yüsra Geyik'ten iç çamaşırsız pozlar! "Hüsnü Çoban görmesin"

Dizi Haberleri Arka Sokaklar
Arka Sokaklar dizisinin Zeliş'i Yüsra Geyik'ten iç çamaşırsız pozlar! "Hüsnü Çoban görmesin"

Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar'da yıllardır komiser Hüsnü Çoban'ın kızı Zeliş'i canlandıran Yüsra Geyik, sosyal medya hesabından cesur pozlarını paylaştı.

Arka Sokaklar dizisiyle adını duyuran 30 yaşındaki oyuncu Yüsra geyik, Instagram hesabından iddalı pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu. 

Arka Sokaklar dizisinin Zeliş'i Yüsra Geyik'ten iç çamaşırsız pozlar! "Hüsnü Çoban görmesin" - Resim : 1

Instagram’da 322 bin takipçisi bulunan güzel oyuncunun iç çamaşırsız pozlarına kısa sürede beğeni yağarken, “Aman Hüsnü başkan görmesin” yorumları da yapıldı.

Arka Sokaklar dizisinin Zeliş'i Yüsra Geyik'ten iç çamaşırsız pozlar! "Hüsnü Çoban görmesin" - Resim : 2

"ZELİŞ KARAKTERİ HAYATIMIN EN KEYİFLİ YANLARINDAN BİRİ"

Aralıksız 15 yıldır ekranda olan oyuncu verdiği bir röportajda, Arka Sokaklar'da hayat verdiği Zeliş karakteri hakkında, "Herhalde oynadığım rolün en keyifli yanlarından biri, sokakta aldığım tepkiler. Çünkü çoğunluk gerçek bir aile olduğumuzdan çok emin ya da öyle zannetmekten hoşnut. Tepkiler genelde çok olumlu tabii ki. Fakat bir süredir Hüsnü-Esra ilişkisinin kara kedisi gibiyim, bu sebeple 'Yeter artık, yapma' gibi tepkiler de alıyorum" yorumunda bulundu. 

"OYUNCULUK DENEYİM İŞİ"

Yüsra Geyik, "Uzun yıllar ekranda bulunmak avantaj mı, dezavantaj mı?" sorusunu ise "Bence oyunculuk bir deneyim işi. Ama illa her karakteri kamera karşısında ya da sahnede deneyimlemeniz gerekmiyor. İçinizden oynarsınız, kendinize oynarsınız, ailenize, dostlarınıza... Gün içinde bakkalı-bakkala oynarsınız mesela. Her zaman göstermek ya da görünmek için oynamazsınız. Ayrıca deneyim demişken, kaç kişiye oynadığı karakterin 15 yıllık serüvenini görmek nasip olmuş?" şeklinde yanıtladı. 

Kaynak: Haber Global TV

Arka Sokaklar dizisi Yüşra Geyik Kanal D dizisi dizi haberleri magazin