Arka Sokaklar'ın yıldızı Onur Bay ile Dilara Aksüyek aşkı bitti! İşte ayrılık nedeni

Arka Sokaklar
Arka Sokaklar'ın yıldızı Onur Bay ile Dilara Aksüyek aşkı bitti! İşte ayrılık nedeni

Arka Sokaklar'ın Tekin'i Onur Bay, kendisinden 9 yaş büyük sevgilisi Dilara Aksüyek ile 4 aylık ilişkilerini bitirme kararı aldı.

Snob Magazin'in haberine göre; Arka Sokaklar dizisinin Tekin’i Onur Bay ile 33 yaşındaki sevgilisi Dilara Aksüyek’ten ayrılık kararı geldi. Aralarındaki yaş farkıyla sürekli gündeme gelen ikilinin, ilişkilerinde gelecek görememeleri nedeniyle dostça ayrılık kararı aldıkları iddia edildi. 

YAŞ FARKINI SORUN ETMİYORLARDI

Geçtiğimiz günlerde Cihangir'de görüntülenen Onur Bay, muhabirlerin Dilara Aksüyek ile aralarındaki yaş farkını sorması üzerine "21'inci yüzyılda artık böyle şeylerin konuşulması üzücü. Yaş farkı sorun değil, biz mutluyuz. Her şey çok güzel gidiyor" demişti.

Arka Sokaklar'ın yıldızı Onur Bay ile Dilara Aksüyek aşkı bitti! İşte ayrılık nedeni - Resim : 1

ONUR BAY KİMDİR?

Onur Bay, 19 Ocak 1996 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Genç oyuncu, 2006 yılında çocuk yaşlardayken Arka Sokaklar dizisine Tekin karakteriyle dahil oldu. 

Onur Bay, ilköğretim eğitimini Susanoğlu İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Onur Bay daha sonra İstanbul Kültür Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümünde eğitimine devam etti.

Arka Sokaklar'ın yıldızı Onur Bay ile Dilara Aksüyek aşkı bitti! İşte ayrılık nedeni - Resim : 2

DİLARA AKSÜYEK KİMDİR?

Dilara Aksüyek, 24 Temmuz 1987, Karşıyaka'da doğdu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü mezunudur.

İlk rolü 2012 Yılında "Evlerden Biri" dizisinde 'Filiz' karakteri olmuştur. 2013 Yılında Başlayan "Merhamet" adlı dizide Narin'in kardeşi Şadiye'yi canlandırdıktan sonra "Kadim Dostum" adlı dizide Deniz karakterini canlandırdı.

Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizisinde "Mahfiruze Sultan" karakterini canlandırdı.

Onur Bay Dilara Aksüyek magazin haberleri Arka Sokaklar dizisi