Arka Sokaklar 577. Bölüm İzle

Dizi Haberleri
Arka Sokaklar 577. Bölüm İzle

Arka Sokaklar dizisinin 577. bölümü 12 Şubat 2021 Cuma günü Kanal D'de yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Arka Sokaklar dizisinin son bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Arka Sokaklar dizisinin merakla beklenen 577. bölümü Kanal D ekranlarında yayınlandı.

ARKA SOKAKLAR 577. BÖLÜMDE NE OLDU?

Mesut’a büyük bir kumpas kuruluyor! Amca lakaplı suç örgütü lideri Servet, ekibin operasyonlarından dolayı sıkışmış durumdadır. Kirli oyunlarla ekibin üzerine giderek rahat bir nefes almaya çalışmaktadır. Bu uğurda ilk olarak Arif Müdüre şantaj videosuyla saldırıp onu ekarte etmeyi başarmıştır. Sırada ağır top olan Mesut vardır. İçerideki adamı olan Terör Şube Komiseri olan Muzaffer’i kullanarak, Mesut’u gözaltına aldırmayı başarır. Yakılan bir mekanda görüntüleri olan Mesut, organize kumpas ile suçlu gösterilmiştir. Mesut, sorgu sırasında Muzaffer’in yapmak istediğini anlar ve öfkeden gözü dönmüş bir şekilde ona saldırır.

ARKA SOKAKLAR 576. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Selin, Nörinom rahatsızlığı yüzünden ameliyata alınır. Onu ameliyat edecek olan doktor, belirlediği miktarda ağrı kesiciyi almayan Selin’i ameliyat etmekten vazgeçiyor; çünkü Selin, o ilaçlar yüzünden oksijen depresyonuna giriyor. Bu olay Mesut’u çileden çıkartıyor. Kendince sert önlemler alan Mesut, Selin’in de bu önlemlere uymasını istiyor.

Servet Amca, Rıza Baba ve ekibi ile olan savaşında hamlelerine devam eder. Bahar’ın dayısı Arif’i kullanarak Rıza Babayı dize getirmeye çalışır. Arif’e ait görüntülerinin olduğunu söyleyen Servet, Rıza Babayı ayağına kadar çağırma cüretini gösterir. Rıza Baba ise, Servet’in elindeki bu koz yüzünden zor anlar yaşamaktadır.

Bahar, kendisine eziyet eden Zafer’in sorgu odasında olduğunu öğrenir ve odaya girer. Zafer, karşısında onu görünce büyük şok yaşar. Bahar, elindeki silah ile Zafer’in üzerine yürür. Zafer ise, onu korku dolu gözlerle izler.

Zeliş, Nazike’nin telefonda konuşurken bahsettiği konu üzerine dehşete kapılır. Nazike, telefonun diğer ucundaki kişiye radyoterapi ve kemoterapi sürecinden bahseder. Bu sürecin de 3 ay sürmesinden dolayı rahatsızlık duyduğunu ifade eder. Zeliş, bu duyduklarını Tekin ile birlikte babasına anlatır. Çoban Ailesi, Nazike’nin kansere yakalandığını düşünür.

ARKA SOKAKLAR 577. BÖLÜM İZLE

Arka Sokaklar dizisinin son bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

dizi izle Arka Sokaklar dizisi kanal da arka sokaklar izle dizi haberleri dizi Arka sokaklar son bölüm izle