Alicia Witt'in anne ve babası hipotermi nedeniyle ölmüş!

ABD
Alicia Witt'in anne ve babası hipotermi nedeniyle ölmüş!

Alicia Witt'in annesi Diane Pietro ile babası Robert Witt, evlerinde ölü bulunmuştu. Polis, yaptığı incelemede cansız bedenleri bulunan çiftin birinin üzerinde paltosu olduğunu ve ünlü oyuncunun anne-babasının büyük bir ihtimalle hipotermi nedeniyle vefat ettiklerini açıkladı

ABD'li oyuncu Alicia Witt'in anne ve babası evlerinde ölü bulundu. Al Pacino ile beraber rol aldığı polisiye-gerilim filmi 88 Dakika ve televizyon dizisi Ally McBeal 'de canlandırdığı avukat karakterleriyle tanınan oyuncu, bu acılı döneminde özel hayatının gizliğine saygı gösterilmesini istedi.

Anne ve babasını aynı anda ve bu şekilde kaybetmesini de "gerçek üstü" olarak tanımlayan Witt, "Birkaç gün anne ve babamdan haber alamayınca, onlara yakın oturan kuzenimden gidip iyi olup olmadıklarına bir bakmasını istedim. Sonuç hayal bile edilemeyecek biçimdeydi" dedi. 

Alicia Witt'in anne ve babası hipotermi nedeniyle ölmüş! - Resim : 1

ÖLÜM NEDENLERİ BELLİ OLDU

Polis, yaptığı incelemede cansız bedenleri bulunan çiftin birinin üzerinde paltosu olduğunu ve Witt'in anne-babasının büyük bir ihtimalle hipotermi nedeniyle öldüğünü açıkladı.

 

Kaynak: Diğer

ABD