Akrep dizisi için flaş iddia

Dizi Haberleri Akrep dizisi
Akrep dizisi için flaş iddia

Star TV'de yayınlanan Akrep dizisiyle ilgili flaş bir iddia gündeme geldi. Bu akşam 11. bölümü yayınlanacak olan dizinin reytingler yükselmezse final yapabileceği öne sürüldü.

Star TV'de Sol Yanım dizisinin düşük reyting nedeniyle final yapmasının ardından benzeri bir performans gösteren Akrep dizisinin de diken üstünde olduğu iddia edildi.

Demet Akbağ gibi güçlü bir oyuncuya sahip olmasına rağmen dizi sadık bir izleyici kitlesi edinemedi. Dizinin biteceğine dair herhangi bir resmi açıklama yok ancak reyting performansında düzelme olmaması durumunda Akrep'in de Sol Yanım ile aynı kaderi paylaşması kaçınılmaz görünüyor. 

Kanal yönetiminden resmi bir açıklama gelmedi.

Akrep dizisinin 11. bölümünde ise izleyicileri heyecan dolu bir gece bekliyor.

Ferda bir yandan Hacer'i ikna etmeye uğraşırken bir yandan da rakibine karşı koz arayışını sürdürüyor. Ferda ise cinayet gecesinin görüntülerinin Hacer'in eline geçmesi nedeniyle tüm kozlarını oynamaya karar veriyor.

Öte yandan sosyal medyada ise dizinin hayranları dizinin bitirileceğini düşünmüyor. İzleyiciler daha düşük reyting almasına rağmen halen devam eden diziler olduğuna dikkat çekiyor. 

Akrep dizisi star dizileri dizi haberleri final yapan diziler biten dizileri dizi