Akrep 11. Bölüm İzle

Dizi Haberleri Akrep dizisi
Akrep 11. Bölüm İzle

Akrep dizisinin heyecanla beklenen 11. bölümü yayınlandı. Dizinin 18 Şubat 2021 Perşembe günü yayınlanan bölümünde yine ortalık karıştı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Akrep dizisinin 11. bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizde.

Akrep dizisinin merakla beklenen 11. bölümü 18 Şubat 2021 Cuma günü Star TV ekranlarında yayınlandı. 

AKREP 10. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Cinayet gecesinin görüntülerinin Hacer’in eline geçmesi ile köşeye sıkışan Ferda, ‘Akrep’in yeni bölümünde tüm kozlarını masaya sürecek. Aras’ın kendisine sırtını dönmesi ile iyice yalnız kalıp köşeye sıkışan Ferda, bir yandan Hacer’i sırrını kimseyle paylaşmaması için iknaya çalışırken diğer yandan rakibine karşı bir koz bulabilmek için çalışmaya başlar.

Cinayet gecesinin yegane tanığına ulaşmaya başaran ancak adamın ölümüne engel olamayan Perihan büyük bir hayal kırılığı yaşarken; Ferda yaptığı itirafla annesini şoke eder. Hacer ise izlediği görüntülerin ardından Berna’yı Ferda’nın öldürdüğünden emin olarak polise ifade vermeye karar verir. Ameliyatının ardından sağlığına kavuşan İpek’le Şahin arasında sürpriz bir gelişme yaşanırken, babası ve teyzesinin ilişkisini öğrenen Duru ise Aras’la ilgili kritik bir kararın eşiğine gelir.

AKREP 11. BÖLÜM İZLE

Akrep dizisinin 11. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link. 

Oyuncular: Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy, Yusuf Çim, Aslı Melisa Uzun, Beril Pozam, Demet Gül, Esila Umut, Taha Baran Özbek, Müge Su Şahin, Ahsen Türkyılmaz

FRAGMAN

Akrep dizisi dizi izle dizi dizi haberleri Star TV dizileri Star Akrep izle Akrep dizisi izle Akrep son bölüm izle Akrep son bölüm tek parça izle Akrep yeni bölüm