Acun Ilıcalı’nın saatinin fiyatı dudak uçuklattı

Acun Ilıcalı Magazin Haberleri
Acun Ilıcalı’nın saatinin fiyatı dudak uçuklattı

Acun Ilıcalı’nın geçtiğimiz günlerde kız arkadaşı Çağla Altunkaya’nın doğum gününde çekilen kare sosyal medyaya damga vurdu. Saat tutkusu bilenen Ilıcalı’nın kolundaki saatin fiyatını duyanlar kulaklarına inanamadı.

53 yaşındaki ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı’ndan boşandıktan sonra bir süredir kız arkadaşı Ayça Çağla Altunkaya ile birlikte. Altunkaya ile geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ilıcalı, kız arkadaşının doğum gününü kutladı.

Altunkaya ile baş başa yemek yiyen Ilıcalı, çektirdikleri romantik kareyi, milyonlarca takipçisi olan Instagram hesabından paylaştı. “Çok şey yazarım ama yüzüne söylemek en güzeli. Doğum günün kutlu olsun, yüzün hep gülsün.. Nice mutlu yılların olsun” notunu düşen Ilıcalı’nın paylaşımı çok sayıda beğeni topladı.

SAATİNİN FİYATI 9 MİLYON LİRAYI AŞTI

Fotoğrafta masadaki çiçekler dikkat çekerken Ilıcalı'nın mavi renkteki saati de merak konusu oldu. Saatlere olan düşkünlüğüyle bilinen ve daha önce aksesuarlarına ödediği fiyatlarla adından söz ettiren Ilıcalı'nın saati içinde servet döktüğü ortaya çıktı. Ilıcalı'nın dünyaca ünlü bir markaya ait olan saatinin 9 milyon 438 bin 862 TL olduğu iddia edildi.

Kaynak: Diğer

Acun Ilıcalı Çağla Altunkaya