Acun Ilıcalı'dan Adnan Oktar itirafı: 35 yıl önce...

Acun Ilıcalı Adnan Oktar Magazin Haberleri
Acun Ilıcalı'dan Adnan Oktar itirafı: 35 yıl önce...

Adnan Oktar Cemaati ile ilişkisi olduğu iddia edilen Acun Ilıcalı, YouTube'da katıldığı bir programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, "Annemlerin rahmetli olduğu bir dönem. Bir dönem görüşmüşlüğüm oldu. 35 sene önce. 1 buçuk 2 yıl. Sonra ayrıldım" dedi.

Adnan Oktar Cemaati 2018 yılında yapılan operasyonun ardından Türkiye’nin gündemine yerleşti.  Sanık Adnan Oktar’ın 'örgüt yöneticiliği', 'cinsel istismar', 'eğitim hakkının engellenmesi', 'eziyet', 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak' ve 'kişisel verilerin kaydedilmesi' suçlarından toplamda 891 yıl hapisle cezalandırıldığı davada geçtiğimiz günlerde HSK 2. Ceza Dairesi, Adnan Oktar’la irtibatlı oldukları tespit edilen 5 yargı mensubu hakkında yargılama izni verdi.

Acun Ilıcalı'dan Adnan Oktar itirafı: 35 yıl önce... - Resim : 1

Geçtiğimiz günlerde ise Acun Ilıcalı’nın Adnan Oktar Cemaati ile bağlantılı olduğu iddia edilmişti. Adnan Oktar'ın da Ilıcalı hakkındaki, Acun Ilıcalı da benim talebemdi. Abisi de. Doktordur abisi. Uzun süre benim yanımda kaldı abisi. Daha eskidir. Acun da 10-15 yıllık talebemdir. O çok yaman bir kerata. Küçük yaşta annesi babası trafik kazasında ölmüştü. Küçük sevimli bir kızı vardı, onu çok severdik” sözleri yeniden gündem oldu.

"ADNAN OKTAR'I 35 YIL ÖNCE GÖRDÜM"

Ünlü televizyoncu, YouTube'de gazeteci Enver Aysever’in konuyla ilgili sorularını yanıtladı.

Ilıcalı, Aysever’in sorduğu, “Adnan Oktar’ın müridi miydiniz?” sorusuna, “Bahsettiğiniz yıl 19 yaşındayım annemlerin rahmetli bir dönem. Manevi açıdan kendime yakın hissettiğim dostlarımla beraber belli bir süre görüşmüşlüğüm olmuştu. Daha sonra içinde bulunduğum ortamı beğenmeyerek terk etmiştim. Kaç sene önce biliyor musunuz? 35… Yani 35 sene önce 1-2 yıl Adnan hocayı görmüşüm. Resmin olduğu yer de Anıtkabir. 35 yıldır görmedim hiç de alakam olmadı. Adnan hocacılar zaten kendini gizleyen insanlar değiller. Biz Adnan hocacıyız diye geziyorlar. Ben 35 yıl önce görmüşüm adamı. 35 yıl oldu ne bir kere gördüm ne bir kere yan yana geldik” yanıtını verdi.

Acun Ilıcalı'dan Adnan Oktar itirafı: 35 yıl önce... - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV