Acun Ilıcalı, YouTuber Reynmen'i tek kalemde sildi!

Acun Ilıcalı
Acun Ilıcalı, YouTuber Reynmen'i tek kalemde sildi!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile YouTuber Reynmen'in arasının açıldığı öne sürüldü. Ilıcalı, Reynmen'i bir dönem Survivor çekimlerine davet ederek ünlü isme destek vermişti.

Acun Ilıcalı, yılın ilk günlerinde yayın hayatına başlayan Exxen için Türkiye'nin ünlü YoTuberlar'ına teklif götürdü.

Ilıcalı'nın, Reynmen lakabıyla tanınan Yusuf Aktaş'a da teklif götürdüğü ancak ünlü isminden ret cevabı aldığı haberlere yansımıştı. 

Acun Ilıcalı, YouTuber Reynmen'i tek kalemde sildi! - Resim : 1

Daha önce Survivor'a giden Reynmen'in "Bu halk Survivor neden izler" demesi bardağı taşıran son damla oldu. Bir süre önceye kadar sosyal medyada birbirini takip eden ikilinin arası açıldı.

Acun Ilıcalı, Reynmen'i sosyal medya hesabından sildi. Karşılıklı takipleşmenin bitmesiyle sonuçlanan bu olayda ilk hamlenin kimden geldiği bilinmiyor. 

Acun Ilıcalı, YouTuber Reynmen'i tek kalemde sildi! - Resim : 2

CANLI YAYINDA İDDİAYA GİRMİŞLERDİ…

Sosyal medya üzerinden gerçekleşen canlı yayında bir araya gelen Acun Ilıcalı, Berkcan Güven ve Reynmen, sohbet sırasında iddiaya girmişti. Reynmen ve Berkcan'ın yapması planlanan program 'Exxen'in en çok izlenen yayını olursa Ilıcalı, iki isme istedikleri lüks otomobili alacaktı.

Fakat tam tersi olursa Reynmen ve Berkcan, Acun Ilıcalı'ya istediği arabayı alacaktı. Ilıcalı, iddiayı kazanırsa çok pahalı bir araba istemediğini ancak kaybederse de fenomenleri istediği aracı kesin alacağını söylemişti.

Acun Ilıcalı, YouTuber Reynmen'i tek kalemde sildi! - Resim : 3

Her fırsatta Reynmen'e destek olan Acun Ilıcalı, genç YouTuber'ı Survivor çekimlerini takip etmesi için Dominik'e davet etmiş, ikilinin yakınlığı sosyal medyaya da yansımıştı. 

REYNMEN NE DEMEK?

Reynmen adlı fenomen sosyal medyadan isminin anlamını açıklamıştı. Reynmen adının anlamını, “Evet arkadaşlar, Reynmen'in gerçek anlamını açıklıyorum! Reyn: Leke, kir, pas. Günahın artması, kalp katılığı, gönül karası anlamına geliyor. Men ise ‘engellemek, yasaklamak' anlamına geliyor. Yani Günahın artmasını engellemek, kalp katılığını engellemek, yasaklamak gibi anlamı var. Yağmur Adam anlamı da güzel tabii ama Osmanlıca bir anlamı da mevcut.” açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haber Global TV

Acun Ilıcalı Acun Ilıcalı haberleri Reynmen magazin haberleri YouTuber Reynmen Exxen magazin haberleri