Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya 'ayrıldılar' diyenlere bu pozla cevap verdi!

Survivor 2021 Acun Ilıcalı
Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya 'ayrıldılar' diyenlere bu pozla cevap verdi!

Survivor 2021 çekimleri nedeniyle uzun süredir Dominik'te bulunan Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya çiftinden 'ayrıldılar' diyenlere yanıt geldi. Ilıcalı, sevgilisiyle sarmaş dolaş pozlar verdi.

2018 yılında bir çocuğunun annesi Şeyma Subaşı ile tek celsede boşanan Acun Ilıcalı, kendisinden 30 yaş küçük Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Uzun süredir birlikte olan çiftten Altunkaya'nın Instagram hesabından yaptığı hamle akılları karıştırmıştı.

Sosyal medya hesabından Acun Ilıcalı ile mutluluk fotoğraflarını paylaşan Altunkaya, 130 kişinin takip ettiği Instagram hesabından yayınladığı tüm fotoğrafları silmişti. 21 yaşındaki Altunkaya'nın sosyal medya hesabından paylaştığı 16 fotoğrafı silmesi "Aşk bitti mi?" sorusunu akıllara getirmişti.

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya 'ayrıldılar' diyenlere bu pozla cevap verdi! - Resim : 1

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya çiftinden yeni pozlar geldi. Ayça Çağla Altunkaya, Survivor'un çekimleri nedeniyle Dominik'te bulunan Ilıcalı'ya eşlik ediyor.

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya 'ayrıldılar' diyenlere bu pozla cevap verdi! - Resim : 2

Acun Ilıcalı’nın kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın mesleği de ortaya çıktı. Yalova doğumlu olan Ayça Çağla Altunkaya'nın, hemşirelik okulundan mezun olduğu öğrenildi.

Survivor Acun Ilıcalı Ayça Çağla Altunkaya