Acun Ilıcalı'dan canlı yayında tepki: Namusuma söz söyletmem

Beşiktaş Büyükşehir Belediye Erzurumspor
Acun Ilıcalı'dan canlı yayında tepki: Namusuma söz söyletmem

Acun Ilıcalı, Erzurumspor için 'Erzurumspor Gecesi' adı altında bir dayanışma organizasyonu düzenledi. Ilıcalı canlı yayında isim vermeden Beşiktaşlı yöneticiye cevap verdi.

Acun Ilıcalı, memleketinin takımı olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor için "Erzurumspor Gecesi" adı altında bir dayanışma organizasyonu düzenledi.

Ilıcalı, Erzurumspor - Beşiktaş maçı öncesinde yapılması planlanan bu organizasyonu Beşiktaşlı dostlarının yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermemesi adına pazartesi gününe ertelendiğini duyurmuştu. Konuyla ilgili Acun Ilıcalı canlı yayında konuştu:

"Yüzde 1 kötü niyet olmamasına rağmen hayatımda ilk defa Erzurum, Dominik, İstanbul arası böyle bir yayın yapıyorum. Kendini bilmeyen biri anlamsız bir imada bulunarak kötü niyetle Beşiktaş'a karşı organizasyon içindeymişiz gibi iftiralarda ve iddialarda bulundu.

"NAMUSUMA SÖZ SÖYLETMEM"

Ben namusuma söz söyletmem açık söyleyeyim! Sosyal medyadan cevap vermek zorunda kaldım. Konuşacağım çok şey vardı yoksa neler söylerdim. Kulüplerimizin her zaman bir olmasından, birlikte kararlar almasından yanayım. Futbolun eğlence olduğunu düşünüyorum."

Kaynak: Haber Global TV

Acun Ilıcalı Erzurumspor Beşiktaş