Survivor 2021'de acil durum! Acun Ilıcalı resti çekti

Survivor 2021 Acun Ilıcalı
Survivor 2021'de acil durum! Acun Ilıcalı resti çekti

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstelendiği Survivor 2021'in 44. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ünlüler takımında yer alan Çağrı Atakan kavga ettiği anlardan sonra Acun Ilıcalı'dan büyük tepki görüyor. Çağrı'nın bu hareketi 'acaba diskalifiye mi olacak?' sorusunu akıllara getirdi.

TV8'in fenomen yarışma programı Survivor'ın 44. yeni bölümünde seyirciyi şoke edecek görüntüler ekrana geliyor.

Survivor'da iletişim oyunu için parkura çıkan yarışmacılar bir anda gerginlik yaşıyor. Yarışmadaki agresif tavırları ve kavgalarıyla dikkat çeken ünlüler takımı yarışmacısı Çağrı Atakan, yine sahneye çıkıyor. 

Survivor 2021'de acil durum! Acun Ilıcalı resti çekti - Resim : 1

Yarışmada Steven ile kavga eden ve üzerine yürümeye çalışan Çağrı'yı takım arkadaşları zor engelliyor. 

Survivor 2021'de acil durum! Acun Ilıcalı resti çekti - Resim : 2

Sinirlerin gerildiği yarışmada Murat Ceylan'ın "Çağrı yeter" uyarısına kızan Çağrı bu defa ünlü sunucuya "Ne yeter sana ne?" diye bağırarak üzerine yürüyor. 

"YARIŞMAYI BIRAKIRSAN MUTLU OLURUM"

Çağrı'nın bu hareketinden sonra düzenlenen acil durum konseyinde Acun Ilıcalı,  "Arkadaşıma yapılan hareketi kabul etmiyorum. 'Yarışmayı bırakıyorum' dersen mutlu olurum. Kararını şimdi ver" sözleriyle Çağrı'ya rest çekiyor. 

Survivor 2021'de acil durum! Acun Ilıcalı resti çekti - Resim : 3

Çağrı ise bu sözler sonrası gözyaşlarını tutamıyor.

Çağrı Atakan'ın Survivor 2021'den diskalifiye olup olmayacağı ise Salı akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümde ortaya çıkacak.

SURVİVOR 2021 44. BÖLÜM FRAGMANI

Survivor 2021'de acil durum! Acun Ilıcalı resti çekti - Resim : 4

SURVİVOR ÇAĞRI ATAKAN KİMDİR?

Çağrı Atakan, 1981 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Bilkent Üniversitesinde lisans eğitimini tamamladı. Şahin Tepesi dizisinde oynadı. Çağrı Atakan, Çukur dizisinde Remzi karakteri ile ekranlarda yer aldı.

Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. 2007 yılında ilk kez “Arka Sıradakiler” dizisinde rol aldı. Daha sonra oyunculuğa mola verdi. Tiyatro ile ilgilendi.

Çağrı Atakan 2017 yılında “Çukur” dizisinde “Remzi” karakteri ile en büyük çıkışı yaptı. 2018 yılında “Şahin Tepesi” dizisinde “Yılmaz” karakterine hayat verdi.

Çağrı Atan günümüzde yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Dizi, sinema ve tiyatro çalışmalarını ise sürdürmeye devam etmektedir.

ÇAĞRI ATAKAN DİZİLERİ

2018 – Şahin Tepesi (Yılmaz)

2017 – Çukur (Remzi)

2007 – Arka Sıradakiler

Kaynak: Haber Global TV

Acun Ilıcalı survivor çağrı atakan Murat Ceylan survivor çağrı atakan kimdir survivor haberleri survivor diskalifiye survivor çağrı