Acun Ilıcalı'dan sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'ya romantik kutlama

Acun Ilıcalı
Acun Ilıcalı'dan sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'ya romantik kutlama

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, uzun bir süredir aşk yaşadığı Ayça Çağla Altunkaya'nın doğum gününü sosyal medya hesabından romantik bir paylaşımla kutladı.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya aşkı dolu dizgin devam ediyor. 

Instagram hesabında 13.5 milyon takipçisi bulunan Ilıcalı, Ayça Çağla Altunkaya'nın doğum gününü romantik bir paylaşımla kutladı.

"GÜZEL KALBİN BANA MUTLULUK VERMEYE DEVAM ETSİN"

52 yaşındaki Ilıcalı, "Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu senelerin olsun. Güzel kalbin bana mutluluk vermeye devam etsin" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı'dan sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'ya romantik kutlama - Resim : 1

Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Acun Ilıcalı'nın, sevgilisinin doğum gününe özel yaptığı paylaşım kısa sürede binlerce beğeni aldı. 

AYÇA ÇAĞLA ALTUNKAYA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

1999 Yalova doğumlu olan Ayça Çağla Altunkaya, 22 yaşındadır. Sevgilisi Acun Ilıcalı ise 29 Mayıs 1969 doğumludur. Basketbol ile ilgilenen Ayça Çağla Altunkaya, hemşirelik okulundan mezun olmuştur. Hala Yalova’da ikamet eden Ayça Çağla Altunkaya, geçtiğimiz günlerde Survivor’un çekildiği Dominik Cumhuriyeti’nde ortaya çıkmıştır.

İkilinin aşk yaşadığı ilk kez, Acun Ilıcalı’ya ait sürat teknesinde çekilmiş fotoğraf sonrası ortaya çıkmıştır. Ayça Çağla Altunkaya’nın, Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı ile olan benzerliği de internetin en çok konuşulan konularından biri olmuştu.

Kaynak: Haber Global TV

Acun Ilıcalı Ayça Çağla Altunkaya magazin haberleri Ayça Çağla Altunkaya doğum günü Ayça Çağla Altunkaya kimdir kaç yaşında ve nereli