O sözü duyunca hemen seyircisini düzeltti! Müge Anlı'dan canlı yayında Seda Sayan yorumu

O sözü duyunca hemen seyircisini düzeltti! Müge Anlı'dan canlı yayında Seda Sayan yorumu

atv'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün sezon finali yaptı. Fenomen programın sunucusu Müge Anlı, kendisine "Sabahların sultanısın" diyen seyircisine bakın ne yanıt verdi.

atv'nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı, Sert 2 Temmuz'da yayınlanan bölümüyle ekranlara yaz ayları boyunca ara verdi. 

O sözü duyunca hemen seyircisini düzeltti! Müge Anlı'dan canlı yayında Seda Sayan yorumu - Resim : 1

Müge Anlı, programın son dakikalarında kendisi izlemeye gelenlere mikrofon uzattı. Ünlü sunucunun genç hayranının "Sabahların sultanısınız" demesi üzerine Anlı'nın yorumu dikkat çekti.

Anlı, seyircisine "Ben programı kapatıyorum ama sabahların sultanı Seda Sayandır, almayalım ünvanını"  karşılığını verdi. 

O sözü duyunca hemen seyircisini düzeltti! Müge Anlı'dan canlı yayında Seda Sayan yorumu - Resim : 2

"ÖKÜZ GİBİSİN" DEYİNCE ORTALIK KARIŞMIŞTI

2015 yılında gerçekleşen bir ödül töreninde ödülünü Müge Anlı’dan almak için sahneye çıkan Seda Sayan, Anlı’dan sıcak bir temas beklemiş ancak beklediği olmadığını dile getirmişti. 

Müge Anlı’nın soğuk duruşu üzerine sinirlenen Seda Sayan şarkısını söyleyip sahneden ayrılmıştı. Çıkışta gazetecilerin bulunduğu yerde Müge Anlı’yı gören Sayan, "Ayol eğilip de bir öpmüyorsun bile öküz gibisin öküz, insan bir öper" demişti.

Kaynak: Haber Global TV

Seda Sayan Müge Anlı Müge Anlı ile Tatlı Sert magazin haberleri