Acun Ilıcalı ilk kez paylaştı, eski eşi Şeyma Subaşı tepkisiz kalmadı

Acun Ilıcalı ilk kez paylaştı, eski eşi Şeyma Subaşı tepkisiz kalmadı

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, genç sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile çektirdiği bir karesini sosyal medya hesabından ilk kez paylaştı. Şeyma Subaşı ise eski eşinin paylaşımına kayıtsız kalmadı.

Tv8'in sahibi Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde 52 yaşına bastı. Doğum günü paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Ilıcalı, genç sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın fotoğrafını sosyal medya hesabından ilk kez paylaştı.  

Acun Ilıcalı ilk kez paylaştı, eski eşi Şeyma Subaşı tepkisiz kalmadı - Resim : 1

Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Şeyma Subaşı ise eski eşinin fotoğraflarını beğenerek takipçilerini şaşırttı. 

"DOĞUM GÜNÜMÜ 3 KITADA KUTLADIM"

Ilıcalı, ailesi ve dostlarıyla kutladığı doğum gününden kareleri, "Allah 3 kıtada kızlarımla doğum günü kutlamayı nasip etti. Havada, karada, denizde pasta üflemekten nefesim kesildi. Kutlayan ve yanımda olan herkese teşekkürler" notunu düştü.

Acun Ilıcalı ilk kez paylaştı, eski eşi Şeyma Subaşı tepkisiz kalmadı - Resim : 2

ELİYLE KARNINI GİZLEMİŞTİ

Bir süredir Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı, Haber Global'de yayınlanan Buket Aydın ile Koltuk programında evlilik hazırlığında olduğunu duyurmuştu. 

Acun Ilıcalı ilk kez paylaştı, eski eşi Şeyma Subaşı tepkisiz kalmadı - Resim : 3

30 yaşındaki sosyal medya fenomeninin, Kanlı Ay Tutulması paylaşımında, her pozunda eliyle karnını gizlemesi ise hamile olduğu iddialarını gündeme taşıdı. 

Şeyma Subaşı'nın takipçileri; "Hamile sanırım", "Bebek göründü", "Göbek çıkmış", "Hamile gibi", "Kesin hamile", "Kilo da almış", "Hamile, el sürekli göbekte" şeklinde yorumlar yaptı.

Acun Ilıcalı ilk kez paylaştı, eski eşi Şeyma Subaşı tepkisiz kalmadı - Resim : 4

ÜÇ AYLIK HAMİLE

'Hamilelik' haberleriyle ilgili henüz bir açıklamada bulunmayan fenomenin üç aylık hamile olduğu öne sürüldü. Günaydın yazarı Bülent Cankurt, "Doğrusunu benden öğrenin" diyerek Şeyma Subaşı'nın üç aylık hamile olduğunu belirtti. 

Kaynak: Haber Global TV

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Ayça Çağla Altunkaya sosyal medya doğum günü