Yönetmen Onur Ünlü'den Leyla ile Mecnun hayranlarını heyecanlandıran paylaşım

Dizi Haberleri
Yönetmen Onur Ünlü'den Leyla ile Mecnun hayranlarını heyecanlandıran paylaşım

Yeni bölümleriyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Leyla ile Mecnun'un yönetmeni Onur Ünlü'den dizi hayranlarını heyecanlandıran bir fotoğraf geldi. Ünlü'nün paylaşımı kısa sürede gündem oldu.

2011 - 2013 yılları arası TRT 1'de yayınlanan Leyla ile Mecnun dizisi geri dönüyor. Yeni bölümleri Exxen için çekilen dizi ekibi sete çıkmadan önce hazırlıklara başladı. Mekan hazırlıkları yapan dizinin yönetmeni Onur Ünlü'den dikkat çeken bir paylaşım geldi. 

Ünlü, Leyla ile Mecnun'un hayranlarının bir bakışta hatırlayacağı sahilin görüntüsünü paylaşıp sosyal medyada gündem oldu.

Yönetmen Onur Ünlü'den Leyla ile Mecnun hayranlarını heyecanlandıran paylaşım - Resim : 1

Aynı kadro ve aynı hikaye üzerinden sürdürülecek olan dizinin çekimlerinin 26 Haziran'da başlayacağı konuşuluyor. 

Yönetmen Onur Ünlü'den Leyla ile Mecnun hayranlarını heyecanlandıran paylaşım - Resim : 2

LEYLA İLE MECNUN NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Bu yaz aylarında sete çıkacak olan dizinin yeni sezonda seyirciyle buluşması planlanıyor. 

Yönetmen Onur Ünlü'den Leyla ile Mecnun hayranlarını heyecanlandıran paylaşım - Resim : 3

LEYLA İLE MECNUN'UN OYUNCU KADROSU

Fenomen dizisinin oyuncu kadrosunda, Ali Atay, Ali Mümtaz Taylan, Serkan Keskin, Osman Sonat, Cengiz Bozkurt, Köksal Engür, Ege Tanman bulunuyor. 

LEYLA İLE MECNUN DİZİSİNİN KONUSU

Leyla ile Mecnun, Eflatun Film tarafından yapılıp TRT 1'de 3 sezon yayımlanan ve final yapamadan yayından kaldırılan absürt komedi türündeki Türk televizyon dizisi. Dizi temel olarak efsanevî karakterler Leyla ile Mecnun'un hikayesi üzerine kurgulanmış ve üzerine absürt komedi, bilimkurgu, durum komedisi ögeleri eklenmiştir.

Aynı gün, aynı hastanede dünyaya gelen iki bebek, yatak sayısının azlığından dolayı yan yana yatırılırlar. Ailelerinin "doğar doğmaz birbirlerini buldular" sözü üzerine beşik kertmesi yapılan bebekler, isimlerini de efsane aşıklar Leylâ ve Mecnun'dan alırlar.

Aradan 25 yıl geçer. Bir sabah ailesi Mecnun'a durumu anlatır ve Leyla'yı istemeye giderler. Mecnun başta bu durumdan rahatsızlık duysa da Leyla'yı görür görmez aşık olur. Onu etkilemek için ne yapacağını bilemeyen Mecnun, bir gece rüyasında aksakallı dedeyi görür. Aksakallı dedenin rüyalarından çıkıp Mecnun'la beraber yaşamaya başlamasıyla da işler karışır. Mecnun Leylayı bir trafik kazasında kaybeder. Bu durumu kabullenemeyen Mecnun 1 yıl kimseyle konuşmaz. Daha sonra Leyla'nın organlarının bağışlandığını öğrenir. Bunun peşine düşen Mecnun Leyla'nın kalbini alan Şirin ve ciğerini alan Sedef ile tanışır. Bir yanda kültürlü ve bilgili Şirin diğer yanda kuryelik yapan ve kendi gibi olan Sedef vardır. Mecnun ikisi arasında gidip gelir ancak ikisiyle de mutlu olamaz. Sedef ve Şirin mahalleyi terk eder. Leyla'sının peşinde çöllere düşen Mecnun daha sonra babasının eski bir arkadaşı olan Ömer'in kızı Leyla'ya aşık olur.

Kaynak: Haber Global TV

dizi Leyla ile Mecnun Leyla ile Mecnun dizisi Leyla ile Mecnun exxen dizileri