Acun Ilıcalı duyurdu: Survivor 2021'de bir ilk!

Survivor 2021 Acun Ilıcalı
Acun Ilıcalı duyurdu: Survivor 2021'de bir ilk!

Büyük finale adım adım yaklaşan Survivor 2021'de heyecan son hızıyla devam ediyor. Yarışmacıların şampiyon olmak için mücadele ettiği Survivor 2021'de bir ilk yaşandı.

Tv8'de ekrana gelen Survivor 2021'de yarışmacılar, dün akşam haftanın üçüncü dokunulmazlık ödülü için kıyasıya mücadele etti.

Acun Ilıcalı duyurdu: Survivor 2021'de bir ilk! - Resim : 1

Dokunulmazlık oyununda finale yükselen ilk yarışmacı mavi takımdan Ayşe oldu. Ayşe, kırmızı takımdan Aleyna'yı 5-0 yenerek adını finale yazdıran ilk isim oldu.

Acun Ilıcalı duyurdu: Survivor 2021'de bir ilk! - Resim : 2

Acun Ilıcalı, Ayşe'nin sembolü kazanmasıyla Survivor'da bu sene bir ilk yaşanmış olduğunu duyurdu. Survivor'da dokunulmazlıkta, bireyselliğe geçilmesinden bu yana ilk kez bir kadın yarışmacı sembolü yani dokunulmazlığı kazanmış oldu. Ayşe ödülü paylaşacağı iki ismi zor da olsa belirledi. Bu isimler Poyraz ve Dora oldu.

Acun Ilıcalı duyurdu: Survivor 2021'de bir ilk! - Resim : 3

Öte yandan konseyde Ayşe "Kimsenin gitmeyi hak ettiği düşünmüyorum ama benim bir sıralamam var. O yüzden İsmail diyorum" ifadelerini kullandı.

Yarışmada haftanın ilk dokunulmazlığını kazanan İsmail, elenmesi yönünde mavi takımdan Dora'nın ismini söylemişti. İkinci dokunulmazlığı kazanan Poyraz ise kırmızı takımdan Aleyna'nın adını söylemişti. Üçüncü aday ise İsmail oldu.

"SÜRPRİZ OLMADI"

İsmail eleme potasına girmesi ile ilgili olarak, "Birinci dokunulmazlığı kazandığımda Dora'yı söylemiştim. Ayşe'yi öncelikle tebrik ederim, böyle bir ödülü kazandığı için. Beni söyleyeceği aşikardı. Sürpriz olmadı. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun' dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Survivor 2021 Acun Ilıcalı Survivor TV8 survivor haberleri