Acun Ilıcalı'dan flaş Erkan Petekkaya kararı! Ünlü televizyoncuya ateş püskürmüştü...

Acun Ilıcalı Kırmızı Oda
Acun Ilıcalı'dan flaş Erkan Petekkaya kararı! Ünlü televizyoncuya ateş püskürmüştü...

Geçtiğimiz günlerde Kırmızı Oda'nın Sadi'si Erkan Petekkaya, TV8'in sahibi Acun Ilıcalı ile gerilim yaşamıştı. Petekkaya, sevilen diziden sezon finali bölümüyle ayrıldığını açıkladı. Kırmızı Oda'nın sezon finali fragmanında ise Sadi'nin görüntüleri yer almadı.

Kırmızı Oda’nın Sadi’si Erkan Petekkaya, sezon finali bölümüyle projeden ayrıldığını duyurdu. 

Instagram hesabından veda mesajı yayınlayan Petekkaya, "Siz olmasaydınız ben o rolü öyle oynayamazdım. Sadi hepimizin birlikte yarattığı bir adam. O olmak istediğimiz adam gibi adam" notunu yazdı.

Acun Ilıcalı'dan flaş Erkan Petekkaya kararı! Ünlü televizyoncuya ateş püskürmüştü... - Resim : 1

KIRMIZI ODA’DAKİ ROLÜ UZATILMIŞTI

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, TV8'de yayınlanan, Gülseren Budayıcıoğlu'nun eserinden uyarlanan Kırmızı dizisinde 'delikanlı Sadi' rolünü canlandırmaya başlamıştı. Binnur Kaya'nın canlandırdığı Doktor Hanım karakteriyle olan diyalogları dikkat çeken, Erkan Petekkaya'nın canlandırdığı Sadi karakteri seyirci sevilince dizideki rolü uzatılmıştı.

Acun Ilıcalı'dan flaş Erkan Petekkaya kararı! Ünlü televizyoncuya ateş püskürmüştü... - Resim : 2

ACUN ILICALI'YA ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Erkan Petekkaya, TV8'de yayınlanan bir müzik ödül töreninde 'En İyi Çıkış' ödülü Peşimde şarkısıyla Kerimcan Durmaz'a verilmesinin ardından sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda sert ifadeler kullanmıştı.

Acun Ilıcalı'dan flaş Erkan Petekkaya kararı! Ünlü televizyoncuya ateş püskürmüştü... - Resim : 3

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Erkan Petekkaya,"Utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan. Acun Efendi yuh" ifadelerini kullanmıştı. 

Acun Ilıcalı'dan flaş Erkan Petekkaya kararı! Ünlü televizyoncuya ateş püskürmüştü... - Resim : 4

ACUN ILICALI SERT TEPKİ GÖSTERDİ

Acun Ilıcalı ise, Survivor 2021'de ada konseyinde yaptığı konuşmada isim vermeden Erkan Petekkaya'yı eleştirmişti. Ilıcalı, "İki gün evvel bizde dizi yapan adam bana küfretti" ifadelerini kullanmıştı.

Bu gelişmelerin ardından ise Kırmızı Oda'daki Sadi karakterinin diziye veda ettiği ortaya çıktı. Kırmızı Oda'nın sezon finali fragmanında Sadi'nin görüntüleri de yer almadı.

KIRMIZI ODA SEZON FİNALİ FRAGMAN 

Kaynak: Haber Global TV

Kırmızı Oda Kırmızı Oda dizisi dizi erkan petekkaya kırmızı oda Acun Ilıcalı Kırmızı Oda sezon finali