4 aylık hamile olan Eda Ece'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Magazin Haberleri
4 aylık hamile olan Eda Ece'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Haziran ayında ünlü basketbolcu Buğrahan Tuncer ile dünyaevine giren Eda Ece, bebeğini kucağına alacağı günü büyük bir heyecanla bekliyor. 4 aylık hamile olan Ece'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu.

Yasak Elma dizisindeki Yıldız rolüyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Eda Ece, haziran ayında basketbolcu Buğrahan Tuncer ile nikah masasına oturdu. Şimdilerde ilk bebeğine hamile olan oyuncunun bebeğinin cinsiyeti belli oldu.

4 aylık hamile olan Eda Ece'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu - Resim : 1

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, oyuncu Eda Ece yaz sonunda bebek beklediği haberiyle gündeme gelmişti. Hamileliğinin 4. ayında olan ünlü oyuncunun bebeğinin cinsiyeti belli oldu. Eda Ece ve Buğrahan Tuncer çiftinin bir kızları olacak.

SETLERE DÖNÜYOR

Hamileliğinin ilk aylarını zor geçiren Eda Ece, setlere de geri dönüyor. Dünyaca ünlü bir kozmetik markasının yüzü olan Ece, bir süredir koyu renk kullandığı saçlarını da sarıya boyattı. Instagram hesabından yeni imajıyla çektiği bir fotoğrafı paylaşan oyuncu "3 ay kusup geri geldim. Saçım da geri işe döndü. Şimdi yapacak işler var. Neler yaptığımı sizlere anlatacağım. Stay tuned!" ifadelerini kullandı.

4 aylık hamile olan Eda Ece'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu - Resim : 2

 "BÜTÜN AİLE ÇOK ÜZGÜNÜZ"

Ünlü oyuncu Eda Ece'nin köpeği Pluto geçtiğimiz günlerde vefat etti. Ece, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Hoşça kal Pluto’m… En sadık arkadaşım, kendi küçük yüreği büyük yoldaşım, peşimi hiç bırakmayan, ilk çocuğum. Öyle çok anımız var ki seninle, beraber büyümüştük.. Annen seni çok özleyecek. Bütün aile çok üzgünüz. Daha fazla yazamayacağım, resimlerine de zor bakıyorum. Bu güzel 10 yıl için binlerce kez teşekkür ederim sana. Pluto 12.12.2013-18.10.2023."

Kaynak: Haber Global TV