Zorlu PSM, yeni yılı yeniliklerle karşılıyor

Zorlu PSM, yeni yılı yeniliklerle karşılıyor

Zorlu Performans Sanatları Merkezi, yeni yılı yeniliklerle karşılamaya hazırlanıyor. 2020'nin ilk haftasında Sertab Erener konserinden dört İtalyan tenorun Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası ile buluşmasına dolu dolu bir içerik sanatseverleri bekliyor.

Zorlu PSM'de 2020'nin ilk haftasında program şöyle: 

KEREM GÖRSEV QUARTET-PERFECT BALANCE/2-3-4 OCAK/21.30  

Kerem Görsev, bu kez 19. stüdyo albümü Perfect Balance ile dinleyicilerin karşısında. Müzisyene davulda Ferit Odman, kontrbasta Volkan Hürsever ve saksafonda Engin Recepoğulları eşlik ediyor. 

THE FOUR ITALIAN TENORS & CUMHURBAŞKANLIĞI SENFONİ ORKESTRASI YENİ YIL KONSERİ/3 OCAK/21.00  

Zorlu PSM, yeni yılı yeniliklerle karşılıyor - Resim : 1

The Four Italian Tenors vokal grubu, Prof. Rengim Gökmen yönetimindeki Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası ile yılbaşı özel konserinde buluşuyor. İtalyan tenorlar ilk kez Türkiye'de sahne alacak, hatırlatalım...

SERTAB'IN MÜZİKALİ/4 OCAK/21.00 

Zorlu PSM, yeni yılı yeniliklerle karşılıyor - Resim : 2

Son iki yıldır izleyicilerini zamanda yolculuğa çıkaran Sertab'ın Müzikali, yenilenen koreografisi, yeni şarkılar ve etkileyici yeni ışık tasarımıyla bir kez daha seyirci karşısında. Tony ödüllü Ken Billington ve Beyhan Murphy'nin yenilediği müzikal, yeni yılın ilk temsiline 4 Ocak'ta çıkıyor. 

ALICE MÜZİKALİ/5 OCAK/20.00  

Zorlu PSM, yeni yılı yeniliklerle karşılıyor - Resim : 3

Dünya edebiyatının en popüler eserlerinden Alice Harikalar Diyarında'nın çağdaş müzikal uyarlaması Alice, gerçek hayattaki iletişimin yalnızlaştırdığı günümüz sanal dünyasında savrulan bir genç kızın heyecan dolu büyüme hikâyesini anlatıyor. Müzikalde Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Enis Arıkan, Merve Dizdar, İbrahim Selim ve Şükrü Özyıldız başrollerde. 

ROYAL OPERA HOUSE GÖSTERİMLERİ: FINDIKKIRAN/5 OCAK/16.00 

Zorlu PSM, yeni yılı yeniliklerle karşılıyor - Resim : 4

Dünyanın en çok sahnelenen eserlerinden Fındıkkıran balesi, Royal Opera House Gösterimleri kapsamında 5 Ocak'ta Zorlu PSM'de. Fındıkkıran'ın Royal Opera House gösteriminde 19. Yüzyılın noel ruhu, Peter Wright'ın klasik The Royal Ballet uyarlaması ve Julia Trevelyan Oman'ın tasarımlarıyla canlanıyor. 

BABY CONCERTS NOTALARIN DANSI/5 OCAK/13.00 

0-6 yaş arası çocuklar klasik müzikle tanışıyor. Baby Concerts etkinlik serisinde minik müzikseverler, mini bir klasik müzik konseriyle kısa bale performansını izleyebilir.

LUNAPARK GEZEGENİ/5 OCAK/12.00-15.30 

Zorlu PSM, yeni yılı yeniliklerle karşılıyor - Resim : 5

Serdar Saatman'ın yazdığı, Gaye Cankaya'nın yönettiği Lunapark Gezegeni, küçük tiyatroseverlere eğlenceli bir dünyanın kapılarını aralıyor. Oyun, bir grup çocuğun hayallerini terk etmeleri karşılığında gittikleri Lunapark Gezegeni'nde başlarından geçen ilginç olaylar çerçevesinde şekilleniyor. 

Zorlu Performans Sanatları Merkezi Sertab Erener Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Zorlu PSM